3+4 februari 2019

Apothecary Department

Fashion & Accessoires Personal Care Gadgets & Gifts

www.menssociety.com/

sales@menssociety.co.uk

Apothecary Department is meer dan alleen huidverzorging, het is een filosofie, wij geloven dat voor een echt gevoel van welzijn alles in het leven in harmonie moet werken. Net zoals we elk verschillende kenmerken in onze persoonlijkheid hebben - onze huid heeft verschillende behoeften. Met dit in gedachten hebben we een afdeling Apothekers gecreëerd om aan al deze behoeften te voldoen, door positieve producten te creëren die helpen evenwicht te brengen en te motiveren tijdens onze dagelijkse routines. Het gebruik van Apothecary Department is om de ziel te verwennen en te verheffen.

Onze huid absorbeert alles wat erop zit, daarom is het essentieel dat we onze huid voeden met alleen de beste botanische ingrediënten. Bij het maken van elk van onze op maat gemaakte behandelingen, moeten we elk element zorgvuldig in balans houden, waarbij we zeker de essentiële vitaminen combineren; mineralen en plantaardige ingrediënten die nodig zijn om de huid te voeden en te voeden, terwijl geuren worden gemengd die opbeuren en energie en ziel geven.

Elk van onze ambachtelijke producten wordt met de hand gemaakt, in een klein dorp, in de glooiende heuvels van het platteland van Norfolk. Wij produceren in kleine, verse batches, waarvan wij geloven dat het een integraal onderdeel is van de fundamentele voordelen van het gebruik van natuurlijke producten, omdat de ingrediënten zo krachtig en actief mogelijk zijn om het vermogen om lichaam, huid en geest te voeden te maximaliseren.

Simpel gezegd, Apothecary Department is hoe we geloven dat huidverzorging, eerlijk, opbeurend en toegeeflijk moet zijn.

Apothecary Department Apothecary Department Apothecary Department Apothecary Department
Wis filter
Bekijk ook: