2+3 februari 2020

Architect made

Scandinavisch Woonaccessoires

www.architectmade.com

info@c-forms.nl

Via cFORMS
info@c-forms.nl
www.c-forms.nl

Architectmade is meer dan een verzameling.
Het is een filosofie.


We doorzoeken archieven, tekeningen en musea om te onthullen wat het meesterschap bevordert. Het resultaat? Architectmade is een kijkje in een paar, zeldzame ontwerpobjecten die sommige van de toonaangevende architecten van Denemarken al jaren geleden op weg naar roem creëerden.

Waarom doen we het? Onze passie gaat verder dan vorm en functie. Wij geloven in een cultuur weggooien en tijdloze producten die lang meegaan vieren. Dit zijn producten waar je niet moe van wordt, en met uitstekend vakmanschap naast drie kwaliteitscontroles zijn ze gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. De door Architectmade gemaakte objecten zijn ontworpen om te delen, voor toekomstige generaties.

Deze producten, zoals vermeld door een van onze favorieten, Kristian Vedel, "komen van binnen naar buiten." Elk Architectmade-object is ontworpen met architectenprecisie en persoonlijke visie die vanuit het hart komt en de individuele waarden, overtuigingen en levenswijzen weergeeft. van enkele van de grootste Deense architecten van onze tijd.

Getuigend van hun elegante eenvoud en verfijnd vakmanschap, zijn ze pictogrammen geworden die de tand des tijds doorstaan ​​en dienen als herinnering dat in de huidige trendwereld kwaliteit nog altijd tijdloos is.

Architect made Architect made Architect made Architect made Architect made Architect made
Wis filter
Bekijk ook: