2+3 februari 2020

EVA SOLO

Koken en tafelen Scandinavisch Designer

www.evasolo.com

info@c-forms.nl

Via c-FORMS
www.c-forms.nl
info@c-forms.nl

OVER ONS ONTWERP

Goed ontwerp is alles

Design gaat niet alleen over uiterlijkheden. Design is een combinatie van esthetiek, functionaliteit en materiaalkeuze. En een goed ontwerp levert prachtige producten op die een genot zijn om te gebruiken en te bezitten. Eva Solo werkt met ontwerpers die uitblinken in hun respectievelijke vakgebieden, en in de loop der jaren hebben onze producten meer dan 150 Deense en internationale designprijzen gewonnen. Goed ontwerp is gewoon de kern van alles wat we doen.

TOOLS ONTWERP

Tools Design werd in 1989 opgericht door de ontwerpers Claus Jensen en Henrik Holbæk. Een paar decennia later, met meer dan 200 internationale designprijzen op hun naam, is Tools Design een van de toonaangevende ontwerpbureaus van Denemarken. De ontwerpen worden gekenmerkt door een eenvoudige en innovatieve benadering van het product en zijn functie. En in de handen van deze bekwame ontwerpers is het resultaat verbluffende producten die echt functioneel zijn.

Gereedschappen zijn aan boord sinds de Eva Solo-serie werd gelanceerd in 1997, en ze hebben alle items in het uitgebreide assortiment gemaakt. producten die een genot zijn om te gebruiken en te bezitten. Eva Solo werkt met ontwerpers die uitblinken in hun respectievelijke vakgebieden, en in de loop der jaren hebben onze producten meer dan 150 Deense en internationale designprijzen gewonnen. Goed ontwerp is gewoon de kern van alles wat we doen.

EVA SOLO EVA SOLO EVA SOLO EVA SOLO EVA SOLO EVA SOLO
Wis filter
Bekijk ook: