27-28 september 2020

A Simple Mess

Woonaccessoires Fashion & Accessoires Scandinavisch

www.a-simple-mess.com

info@c-forms.nl

Via cFORMS
www.c-forms.nl
info@c-forms.nl

EEN EENVOUDIGE MESS - DOOR LOUISE DORPH
Ik hou ervan wanneer een eenvoudige puinhoop aantoont dat het leven in deze ruimte wordt geleefd.

Ik heb mijn eigen huisaccessoires gemaakt. Het is A Simple Mess. Zoals de naam al aangeeft, viert het de natuurlijke, eenvoudige puinhoop die een leven in leven houdt, waar ruimte is voor ontspanning, gadgets en zelfs onkruid in de vazen ​​op de eettafel. Ik vind het leuk om huizen met een knusse puinhoop te bezoeken, waar je een indruk kunt krijgen van de mensen die er wonen. Ik hou van het soort puinhoop dat een huis warmte en persoonlijkheid geeft.

Met een achtergrond als stylist en een passie voor decoratie om een ​​prachtige omgeving te creëren, heb ik een collectie samengesteld met een focus op natuurlijke materialen en uniek vakmanschap. Bijna alles in deze collectie is met de hand gemaakt en zonder het gebruik van synthetische materialen. Bovendien heeft deze collectie verschillende unieke items die alleen in beperkte hoeveelheden worden geproduceerd.

A Simple Mess van Louise Dorph presenteert een creatief, vrouwelijk interieuruniversum dat bestaat uit mijn eigen tekeningen en ontwerpen, maar ook uit met de hand geselecteerde elementen uit de hele wereld. Alles is geïnspireerd door de mooie puinhoop die een goed geleefd leven vertegenwoordigt.

A Simple Mess A Simple Mess A Simple Mess A Simple Mess A Simple Mess A Simple Mess
Wis filter
Bekijk ook: