2+3 februari 2020

Stratier

Standnummer C.179

Stationery & Boeken Kids Gadgets & Gifts

stratier.be/

benelux@mantagifts.com

Via Manta
www.mantagifts.com
benelux@mantagifts.com

Uitgeverij STRATIER maakt duurzame producten met betrekking tot de kindertijd en het familieleven. Tom & Dieter, de oprichters, zijn twee vaders en grafische vormgevers. De nieuwe ideeën komen voort uit hun eigen dagelijkse familieleven.

HET VERHAAL

Tom & Dieter zijn de twee oprichters van dit project: vaders en grafisch vormgevers! Zij zijn zich bewust van hoe belangrijk het is om onze kinderen op te zien groeien!

Leuke en mooie boekjes, die alle dierbare momenten vastleggen. Herinneringen zijn een belangrijk deel van het leven. Onze levens/momenten/herinneringen kunnen meer zijn dan alleen wat digitale foto´s op de computer, tablet of telefoon… Met de boekjes van Stratier maak je unieke souvenirs voor later. Behalve de boekjes maken ze ook XL spelletjes-posters voor ¨old-school¨ vermaak voor de kinderen en hun ouders.

NORMEN EN WAARDEN

Stratier wilt boekjes maken die voor altijd zijn, en tijdloze spelletjes die niets te maken hebben met tablets en computerspelletjes etc..

De producten zijn mooi, duurzaam, tijdloos en niet gerelateerd aan commerciële merken of figuren. Herinneringen verdienen een speciaal plekje in het leven.

WAT MAAKT ZE ANDERS?

Stratier maakt dingen die ze zelf in de winkel niet kunnen vinden. Ze doen alles zelf (op het moment): branding, concepts, etc..

Stratier Stratier Stratier Stratier Stratier Stratier
Wis filter
Bekijk ook: