1+2 september 2019

S'well

Woonaccessoires Koken en tafelen Gadgets & Gifts

www.swellbottle.com

Via A Little Bird Agency
www.littlebirdagency.nl
office@littlebirdagency.nl

Of je nu koud water nodig hebt voor tijdens het sporten, of een goede bak koffie voor de koude dagen – de S’well bottle is je go-to accessoire om de temperatuur op peil te houden (drank blijft 24 uur koud, of 12 uur warm!). Gemaakt van vacuüm isolerend high-grade roestvrij staal; duurzaam tot de kern. Er blijft geen aanslag op de binnenkant achter en de buitenkant is extreem sterk.

In de S’well original flessen passen ook ijsklontjes perfect, en de 9oz en 17oz flessen passen in de standaard cup holders. En in de 25oz flessen past een volledige fles wijn (bonuspunten dus).

Het is S’wells voortdurende missie om producten te creëren die én mooi zijn én eco-friendly. Producten die innovatie met inspiratie combineert en ook teruggeeft aan communities die hulp nodig hebben. Daarom is S’well al sinds 2015 trotse partner van UNICEF, om samen watervoorzieningen in kwetsbare samenlevingen te verbeteren. Sinds dit jaar focust het merk zich speciaal op watervoorzieningen in Madagaskar; een land waar bijna 50% van de populatie geen toegang heeft tot schoon drinkwater. S’well support UNICEF om onder andere infrastructuur te bouwen en families te informeren.

S'well S'well S'well S'well S'well S'well
Wis filter
Bekijk ook: