27-28 september 2020

2 THE MOON 'N BACK

Over ons

Even kort over 2 THE MOON 'N BACK. Ik ben Chabelli Stoekenbroek, eigenaresse en designer van sieradenmerk 2 THE MOON 'N BACK. Alle kettingen, oorbellen en bangles zijn handgemaakt met liefde en passie. De sieraden worden gemaakt van chirurgisch staal (stainless steel) met daaromheen een goud of zilver gegoten laagje. Alle sieraden zijn nikkelvrij en geschikt voor mensen met diverse metaal allergie├źn. Door het gebruik van dit materiaal verkleuren de sieraden niet. We proberen elke maand nieuwe items te produceren, zodat we vernieuwend blijven voor onze klanten.

De sieraden worden gemaakt in Bali. In het leuke atelier werken vrouwen onder goede omstandigheden. De vrouwen zijn familie en vriendinnen van elkaar. We vinden het belangrijk dat ook zij van zichzelf en andere houden tot de maan en weer terug!

2 THE MOON 'N BACK is voor iedereen toegankelijk door duurzame en goede materialen en de betaalbare prijs. Het merk staat ook voor emotie 'Love yourself and your favorite person to the moon and back'.