2+3 februari 2020

House of India, Safomasi

Kids Woontextiel growUP

nvt

info@houseofindia.nl

Via House of India
nvt
info@houseofindia.nl

HOI - House of India- selecteert Indiase designers en merken. Designers en merken veelal in de textiel die net even anders zijn, met een eigen identiteit en emotie. Kortom, elk merk heeft een verhaal. Daarnaast kent House of India de herkomst en is de toepassing van een traditionele (hand)vaardigheid zoals zeefdruk, bloktechniek, weven, applique, quilting een voorwaarde. Tenslotte zijn het de makers die met hun liefde de items produceren.
Een korte introductie van het merk Safomasi. Items: vloerkleed, wandkleed, bedsprei voor kinderen, deken, etuis. Basis materialen: wol & katoen.
Safomasi is een reflectie van Sarah & Maninder, beiden woonachtig in Delhi. Sarah haar achtergrond als kunstenaar en illustrator en Maninder zijn ervaring in mode & productie zorgen voor een succesformule. Hun hedendaagse prints ontstaan door de mix van culturen (Engels & Indiaas). Inspiratie halen ze uit de invloeden en observaties van hun reizen over de wereld. Elk item vertelt een reisverhaal en is handgemaakt en uniek. Bijzondere, opvallende kleurcombinaties gecombineerd met unieke illustraties en/of iconen. Waarbij Safomasi graag wat kleur en plezier toevoegt bij jouw (t)huis.

House of India, Safomasi House of India, Safomasi House of India, Safomasi House of India, Safomasi House of India, Safomasi House of India, Safomasi
Wis filter
Bekijk ook: