7-8 februari 2021

Flawed

Over ons

Flaws maken alles uniek. Het geeft karakter en maakt het interessanter; one of a kind. Dat is waarom we elk item met de hand maken in Bali. Ontworpen met oog voor detail, maar met ruimte voor kleine imperfecties. Want deze imperfecties horen bij je sieraden, maar ook bij jou! Jouw sieraad zal altijd net iets anders zijn dan die van je loved ones, net als jij. Deze imperfecties geven je sieraad de soort karakter en kwaliteit die je alleen krijgt van een echte craftsman die zijn werk met passie uitvoert!

We ontwerpen niet alleen sieraden, we supporten dromen. We werken samen met kleine, gepassioneerde creators en het supporten van hun dromen is wat ons inspireert en motiveert. 'It's those journeys full of risks and open minds that guide you to amazing things!' Wij geloven dat je jouw leven kan creƫren door je eigen dromen en pad te volgen; dat is precies wat onze craftsmen en wij hebben gedaan.

Dat is dan ook de reden dat we unieke, one of a kind items maken in een wereld waar bijna alles voortkomt uit een fabriek. Onze zilversmeden werken vanuit huis, in hun eigen tuin, dicht bij hun familie en geliefden. Hun manier van leven noemen ze ook wel plan-plan; geluk en plezier gaat boven winst. Al onze craftsmen hebben hun eigen verhaal, dromen en flaws, en wij zijn er om die met je te delen! What's your flaw?

Categorieƫn
Sieraden