2+3 februari 2020

BE O

Fashion & Accessoires Gadgets & Gifts Dutch Design

www.beobottle.com

info@beobottle.com

BE O is een Nederlands designbedrijf (2018) wat herbruikbare lifestyle producten maakt uit bioplastics. Het eerste product is een herbruikbare waterfles gemaakt uit een reststroom van suikerriet genaamd de BE O bottle.

De missie van BE O is om de plastic industrie zo radicaal te veranderen dat er geen fossiel aardolie meer gebruikt wordt voor de plastics die geproduceerd worden. Momenteel wordt meer dan 99% van de jaarlijkse 311 miljard kilo aan plastic uit fossiel aardolie gemaakt. BE O laat zien dat dit anders kan door lifestyle producten te maken uit bioplastics.

Onze producten onderscheiden zich door het design, de unieke functionaliteiten en het feit dat ze uit natuurlijk hernieuwbare bioplastics zijn gemaakt. Om onze CO2 impact nog drastischer te verlagen planten we simpelweg voor ieder verkochte fles nog een boom met onze partner Trees for the Future.

Bij BE O geloven we dat als we kunnen aantonen dat we lifestyle producten uit bioplastics kunnen maken dat ieder bedrijf dat in principe zou kunnen.

BE O BE O
Wis filter
Bekijk ook: