4-5 september 2022

Alwero

Standnummer C.137

Contact

Over ons

Zoals ze bij ALWERO zelf zeggen: “Wij zijn de wool factory. We zijn geen grote winkelketen. Wij zijn mensen, die dicht bij de natuur leven. ALWERO betekent respect voor natuur, mens en tradities. We zijn trots op ons team. Het is dankzij hun kennis, vaardigheden en toewijding dat ALWERO-producten meer zijn dan textiel: het is wollen handwerk.”

Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur, in het zuiden van Polen, waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door de jaren heen heeft de familie veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd
op het gebied van het maken van wollen kleding en accessoires. Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort.
Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Alwero Alpen junior
Alwero Alpen junior
Heerlijk vestje die je overal makkelijk overheen kunt dragen. Lekker warm, maar ventileert ook waardoor je niet gaat zweten. Dit is toch te schattig, zo'n lekker wolletje die je over de kleding draagt..
€ 38,95
Alwero sloffen ballerina
Alwero sloffen ballerina
Alwero wollen pantoffel Ballerina eco in de kleur antraciet. Heerlijke sloffen die er ook nog een beetje elegant uitzien. De sloffen zijn gemaakt van 100% wol waardoor ze heerlijk warm, toch ademen ze wel en krijg je geen koude of zweetvoeten. Deze pantof
€ 26,95
Alwero haarband
Alwero haarband
Alwero hoofdband voor volwassenen en kinderen in de kleur lichtgrijs. Een haarband van dit materiaal biedt comfort op elk moment van het jaar.
€ 16,95
Alwero cape Illy
Alwero cape Illy
Alwero cape Illy. Een heerlijke wollen cape voor je baby. Cape Illy is gemaakt van 100% merinowol. Een mooie kwaliteit wol waarin je kindje heerlijk warm blijft. Ideaal voor als je in de winter gaat winkelen. Trek deze cape aan, leg je kindje in de kinder
€ 29,95
Alwero babyslofjes Melo
Alwero babyslofjes Melo
Alwero kinderslof Melo in de kleur camello. Deze sloffen zijn gemaakt van 100% merinowol. Wol is een natuurlijk materiaal dan ademt, niet zweet en heerlijk warm is. Dat wil je toch voor je kinderen?! Puur natuur en ze zien er ook nog leuk uit. Met deze sl
€ 18,95
Alwero jas Danielle
Alwero jas Danielle
Alwero jas Danielle. Prachtige jas gemaakt van 100% felted wol. De jas heeft 2 steekzakken aan de voorkant en sluit met een riem gemaakt van hetzelfde materiaal als de jas zelf. In dit geval dus wol. De jas heeft geen voering, alleen in de zakken zit een
€ 169,95