1-2 september 2024

Alwero

Contact

www.alweroshop.nl
info@alweroshop.nl
Pastoor Venooijstraat 5b
7071 BR Ulft Nederland
0854019250

B2B Sales
Distributeur Alwero
b2b.alweroshop.nl/
info@alweroshop.nl

Over ons

Zoals ze bij ALWERO zelf zeggen: “Wij zijn de wool factory. We zijn geen grote winkelketen. Wij zijn mensen, die dicht bij de natuur leven. ALWERO betekent respect voor natuur, mens en tradities. We zijn trots op ons team. Het is dankzij hun kennis, vaardigheden en toewijding dat ALWERO-producten meer zijn dan textiel: het is wollen handwerk.”

Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur, in het zuiden van Polen, waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door de jaren heen heeft de familie veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd
op het gebied van het maken van wollen kleding en accessoires. Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort.
Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Alwero Alpen junior
Alwero Alpen junior
Heerlijk vestje die je overal makkelijk overheen kunt dragen. Lekker warm, maar ventileert ook waardoor je niet gaat zweten. Dit is toch te schattig, zo'n lekker wolletje die je over de kleding draagt..
€ 44,95
Alwero sloffen ballerina
Alwero sloffen ballerina
Alwero wollen pantoffel Ballerina eco in verschillende kleuren verkrijgbaar. Heerlijke sloffen die er ook nog een beetje elegant uitzien. De sloffen zijn gemaakt van 100% wol.
€ 38,95
Alwero haarband
Alwero haarband
Alwero hoofdband voor volwassenen en kinderen in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een haarband van dit materiaal biedt comfort op elk moment van het jaar.
€ 18,95
Alwero cape Illy
Alwero cape Illy
Alwero cape Illy. Een heerlijke wollen cape voor je baby. Cape Illy is gemaakt van 100% merinowol. Een mooie kwaliteit wol waarin je kindje heerlijk warm blijft. Ideaal voor als je in de winter gaat winkelen.
€ 36,95
Alwero babyslofjes Melo
Alwero babyslofjes Melo
Alwero kinderslof Melo in de kleur in verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze sloffen zijn gemaakt van 100% merinowol. Wol is een natuurlijk materiaal dat ademt, niet zweet en heerlijk warm is. Dat wil je toch voor je kids?!
€ 24,95
Alwero Exclusive jas Cloudy 3D
Alwero Exclusive jas Cloudy 3D
Alwero vest jas Cloudy 3D in de kleur beige. Prachtig vest jasje gemaakt van 100% wol. Het vestje heeft 2 steek zakken en drukknoopjes waarmee je het vest sluit.
€ 189,95