27-28 september 2020

Bobino

Stationery & Boeken Gadgets & Gifts Dutch Design

www.mybobino.com

Via Zakka Europe
www.zakka-europe.com
bobino@zakka-europe.com

"Bobino maakt het dagelijks leven gemakkelijker"

Bij Bobino 'stellen we ons een eenvoudiger dagelijks leven voor door eenvoudige innovatie'. We halen energie uit het denken over ongemakken die we allemaal kennen en welke producten we kunnen maken om ons dagelijks leven gemakkelijker te maken. Met grote aandacht voor het ontwerpproces en de zorg voor onze klanten hebben we de afgelopen tien jaar een sterke merkpresentatie opgebouwd.

Bobino-producten zijn verkrijgbaar in meer dan 60 landen over de hele wereld, Via ons exclusieve distributienetwerk onafhankelijke retailers en een selecte groep winkelketens vormen de ruggengraat van het retailklantenbestand. Ons merk wordt jaarlijks tentoongesteld op meer dan 35 beurzen, waardoor we de kopers van museumwinkels, cadeauwinkels, concept- en designwinkels, boekwinkels, dutyfree winkelsop vliegvelden en vele andere gespecialiseerde winkels kunnen zien. Toonaangevende warenhuizen, boekhandels en electra speciaalzaken vormen ons klantenbestand.

Sinds we in 2007 zijn begonnen, hebben we internationale erkenning en enkele designprijzen gekregen, zoals de Chicago Athenaeum Good Design Award in 2009, de IF Product Design Award in 2010 en 2015 en de Red Dot Design Award in 2012. Met grote aandacht voor het ontwerp proces en zorg voor onze klanten, hebben we de afgelopen 10 jaar een sterke merkaanwezigheid opgebouwd. Wij zijn de ontwerpers van de #PhoneHolder & #Cord Wrap!

Bobino Bobino Bobino Bobino Bobino Bobino
Wis filter
Bekijk ook: