2+3 februari 2020

Pip Studio

Woonaccessoires Stationery & Boeken Dutch Design

neweditionhome.nl/nl/pip-studio

info@neweditionhome.nl

Via New Edition
newedition.nl
info@newedition.nl

Anke van der Endt, afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven, heeft het Nederlandse merk Pip Studio in 2006 opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van eigentijdse lifestyle producten.

Pip is het alter ego van Anke van der Endt en de merkbeleving is gebaseerd op de eigen belevenissen en ervaringen van Pip. Elk jaar worden er weer nieuwe producten ontworpen en ontwikkeld rond een gebeurtenis die Pip heeft geïnspireerd en die als thema voor de nieuwe collecties fungeert.

Pip heeft een een zeer grote doelgroep: van het nichtje van Pip, die de Pip schoolagenda gebruikt, terwijl haar oma thee giet uit een Pip theepot en Pip zelf in een Pip pyjama slaapt.

Het succes van Pip Studio is gebaseerd op een sterk gevoel voor dessins, die aan een groot internationaal publiek appelleert.

De ontwerpen worden gekenmerkt door rijke en gelaagde designs, met een herkenbaar kleurenpalet. De detaillering en uitwerking van de dessins is net zo belangrijk als de kwaliteit van de materialen. Veel aandacht wordt ook besteed aan de afwerking van de uiteindelijke producten.

Pip Studio producten zijn beschikbaar in meer dan 40 landen en verkrijgbaar in de betere warenhuizen en woonwinkels.

De professionele licentiepartners met wie Pip Studio samenwerkt voor de productie, distributie, marketing en verkoop van haar producten leveren ook een belangrijke bijdrage aan het succes van het merk. New Edition Home is de exclusieve licentiepartner van Pip Studio voor de productcategorieën servies, keuken- en tafeltextiel, woontextiel en -accessoires.

Pip Studio Pip Studio Pip Studio Pip Studio Pip Studio Pip Studio
Wis filter
Bekijk ook: