27-28 september 2020

Studio Ditte

Over ons

Studio Ditte is een Nederlands design label met behang, beddengoed en een tassencollectie. Onze producten worden met liefde en oog voor detail ontworpen. Producten met originele prints waar je blij van wordt.

Studio Ditte is in 2005 opgericht door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. Wij hebben elkaar leren kennen op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Op de academie ontdekten wij onze gezamenlijke passie voor het ontwerpen van mooie producten. Studio Ditte is uitgegroeid tot een merk waar wij heel trots op zijn. Studio Ditte is een fijn klein bedrijf en onze collectie wordt inmiddels wereldwijd verkocht in meer dan 250 winkels.

Het behang en beddengoed van Studio Ditte worden met zorg en aandacht geproduceerd in Europa. Niet te ver van huis, zodat we nauw contact kunnen onderhouden met onze producenten. De behangcollectie wordt al sinds 2007 geprint bij een producent in Nederland. Het beddengoed wordt geproduceerd in Spanje.

De tassencollectie is ontwikkeld in samenwerking met Rilla go Rilla. De rugzakken en etuis zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen en worden geproduceerd in China.

Categorie├źn
Dutch Design
Kids
growUP