4-5 februari 2024

Uitgeverij mo'media

Contact

www.momedia.nl
info@momedia.nl
Schiekade 189
3013 BR Rotterdam Nederland
+31 (0)10 303 12 48

B2B Sales
Uitgeverij mo'media
www.momedia.nl
antoinette@momedia.nl
Antoinette Schaub
+31 (0)622234186

Over ons

Wij zijn mo'media
Een onafhankelijke, innovatieve uitgeverij met een missie: jou verrassen met een feel good beleving in je vrije tijd! Je kent ons waarschijnlijk van onze populaire time to momo-stedengidsen (voorheen de 100% gidsen) die al meer dan 20 jaar een inspiratiebron zijn voor vele reizigers. Met onze time to momo-stedengidsen zijn we marktleider in Nederland en Vlaanderen. Maar onze ambitie reikt nog veel verder.
Samen met bekende reisbloggers als Renske Ontdekt maken wij kwalitatieve uitgaven op het gebied van reizen en vrije tijd en daarnaast distribueren wij voor kleine onafhankelijke uitgeverijen zoals:
* Uitgeverij FJORD, bekend van frisse boeken voor de buitenmens;
* Uitgeverij Zout, bekend van het platform de Kleine Globetrotter voor reislustige ouders;
* 'I love the seaside' - surf en reisgidsen;
* 'Frankrijk Binnendoor' van Ruud Couwenhoven.

Categorieën
Stationery & Boeken

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Hey Frits - 12 korte roadtrips door Nederland
Hey Frits - 12 korte roadtrips door Nederland
Manon van den Oort van het hippe platform Hey Frits (onder Barts Boekje) neemt je mee op twaalf korte roadtrips door Nederland. Met haar prachtige foto's en praktische tips kom je op de meest originele plekken in ons land!
€ 24,95
Parijs. Kleine atlas voor hedonisten
Parijs. Kleine atlas voor hedonisten
De serie Kleine atlas van hedonisten betovert met prachtige fotografie en verrassende verhalen de harten van reisliefhebbers die nét dat extraatje willen. Na Venetië, Corsica, Berlijn en IJsland verschijnt dit voorjaar misschien wel het mooiste boek in de
€ 34,95
Haengbog
Haengbog
Zuidkoreaanse wijsheden voor een gelukkig leven. Leer van de Koreanen hoe je op simpele wijze 'Haeng bog' (blijvend geluk) kan toepassen in je eigen leven. Verhalen, foto's, i;llustraties, Koreaanse recepten en wijsheden.
€ 23,50
Elke dag naar buiten
Elke dag naar buiten
Een mooi vormgegeven logboek voor je wandelingen, fietstochten, wishlists en veel meer.
€ 17,50
Perron Europa
Perron Europa
Nu al een bestseller: 'Perron Europa': 'Slow travel' met de trein door Europa. De makers van het boek werken voor de NS, Deutsche Bahn, Eurail (interrail) en zijn daarnaast al jaren fervente slow-travellers.
€ 29,50
Op roadtrip in Europa - Kleine Globetrotter
Op roadtrip in Europa - Kleine Globetrotter
De dames van het platform Kleine Globetrotter komen met hun derde boek voor reislustige ouders: Op roadtrip in Europa, 25 avontuurlijke routes getipt door gezinnen
€ 26,50