2+3 februari 2020

Woolish

Woontextiel Woonaccessoires Scandinavisch

www.woolish.ee/

info@estsdesign.nl

Via Estonian Design Ambassadors
www.facebook.com/estoniandesignambassadors.eu/
info@estsdesign.nl

Het woord woolish (wo͞o'lĭsh) geldt voor een persoon die een unieke smaak heeft voor natuurlijke, comfortabele, moderne maar toch back to basics gebreide artikelen.
De Scandinavische manier van leven - met respect voor eenvoudige en praktische dingen - is een van de principes in hun ontwerpproces. De grondstoffen voor productie zijn zorgvuldig gekozen - of het nu schapen- of alpaca-wol, organisch katoen of kasjmierwol is, WOOLISH besteedt veel aandacht aan het selecteren van de beste materialen die er zijn.
Dit duurzame merk werd geboren in Estland. Het maken van gebreide producten onder de naam WOOLISH is vrij nieuw, maar de geschiedenis van het bedrijf en de erfgoedlijn gaat al vier generaties terug in de familie. Het begon ooit in 1928 en in 2014 werd de productie overgenomen door de 4e generatie - Anna en Eigo Siimu. Ze gaven het bedrijf een nieuw gezicht en startten verschillende productlijnen.
LIVE WOOLISH - is een productlijn voor thuis.
- "Je huis is je kasteel en LIVE WOOLISH wil dat je je speciaal kunt voelen in je comfort zone. WOOLISH plaids, kussens en bedspreien voegen een speciale, gezellige touch aan je huis toe ".

Woolish Woolish Woolish Woolish Woolish
Wis filter
Bekijk ook: