5-6 september 2021

Little Dutch

Over ons

Over het merk

Vanuit een kleine zolderkamer in Nederland begonnen Rinke van der Helm en haar zus hun eigen lampenkappen te maken en te verkopen. Twee jaar later begon zij haar eigen label Little Dutch. Binnen 10 jaar is Little Dutch uitgegroeid tot een gevestigde naam in zowel Nederland als Europa. Ons merk biedt moderne Essentials, accessoires en speelgoed voor baby's en kinderen. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook veilig en van hoge kwaliteit.

Met ons uitgebreide assortiment is het onze missie om bij te dragen aan de belangrijke vormende jaren van een kind. We bieden kleintjes warmte en comfort met onze textielproducten en met ons speelgoed bieden we ondersteuning in verschillende stadia van hun ontwikkeling. Ons eigentijdse ontwerp spreekt ook tot de verbeelding van een kind, wat garant staat voor uren speelplezier.

Elk jaar lanceert Little Dutch een nieuw thema en een textielcollectie. De thema's, het ontwerp en de kleuren van de verschillende collecties zijn zorgvuldig samengesteld door ons team. De ontwerpen zijn opgenomen in alle productcategorieën. Dat is de reden waarom alle kleuren overeenkomen met verschillende collecties en producten uit andere categorieën. Of het nu gaat om Essentials, speelgoed, kleding of decoratie, Little Dutch-items zijn trendy en toch tijdloos, zodat je ze eindeloos kan combineren en kan blijven genieten.

Ons team is gevuld met bekwame en creatieve mensen die gepassioneerd werken om het Little Dutch-assortiment te creëren en uit te breiden. U vindt ons op de belangrijkste beurzen om onze creaties met u te delen. U kunt ons ook vinden op sociale media, waar we een sterke en persoonlijke interactie hebben opgebouwd met onze echte volgers wereldwijd.

Word ook een fan, als klant of consument. En waarom niet allebei!