1-2 september 2024

Lilliputiens

Standnummer B.50

Contact

www.mertex.nl
office@mertex.nl
Rudonk, 8
4824 AJ Breda Nederland
0765601941

Over ons

Duik in de fantasierijke en wonderlijke wereld van Lilliputiens, de Belgische ontwerper van kwaliteitsvol speelgoed.
De betoverende collecties staan in het teken van boeiende, verrassende avonturen en eindeloos plezier. Zo winnen zij een heel bijzonder plekje in het hart van groot en klein.

Lilliputiens' creatieve speelgoedjes zijn ontworpen om kleintjes te vermaken en hen nieuwe dingen te leren. slimme activiteiten en originele details zetten hun hersentjes aan het werk terwijl kleuren, vormen, geluiden en texturen hun zintuigen prikkelen en hun verbeelding stimuleren.

De geliefde figuurtjes die Lilliputiens speciaal voor hen ontwierp geven de collecties een duidelijke identiteit en zorgen voor extra plezier. Van Georges de maki tot Alice de vos, César de beer, Louise de eenhoorn en nog vele anderen zorgt elk figuurtje voor 'wauw momenten' tijdens het spelen.

Geïnspireerd door ouders, grootouders en natuurlijk hun eigen kinderen, ontwerpen de mama's van Lilliputiens speelgoed boordevol fantasie en authenticiteit. Het wordt gemaakt van veilige, kwaliteitsvolle materialen en het ontwerpteam zorgt ervoor dat het stuk voor stuk slimme speeltjes zijn die meegroeien met de kleintjes.

Lilliputiens sprenkelt wat extra glans over de kostbare tijd die ouders en kinderen samen doorbrengen. Op ontdekking gaan doorheen de fantasierijke wereld van Lilliputiens, hand in hand met mama of papa, zorgt voor herinneringen die een heel leven meegaan!

Categorieën
Kids
Gadgets & Gifts