27-28 september 2020

Toffe Peren

Dutch Design Gadgets & Gifts Kids

www.toffe-peren.nl

info@toffe-peren.nl

Met Toffe Peren brengen wij, Annette Behrens & Carina Hesper, een ode aan de unieke groente en het eigenzinnige fruit. Wereldwijd wordt er zo’n 30% van ons voedsel verspild. Een aanzienlijk deel hiervan zijn de groenten en fruit die door vorm of kleurafwijking nooit in de voedselketen terecht komen. Middels Toffe Peren willen meer bewustzijn over voedselverspilling genereren.

In 2018 hebben wij ons toegelegd op het produceren van een memory spel met foto’s van groenten en fruit met bijzondere vormen. Op deze manier worden zowel kinderen als volwassenen spelenderwijs eraan herinnerd dat onze groenten en fruit in de meest prachtige, unieke en gekke vormen kunnen groeien. Elk memory spel bestaat uit 24 verschillende paren. Elke paar bestaat uit dezelfde soort groente en fruit (bv. aubergine) maar wel uit twee verschillende afbeeldingen. Zo ligt de nadruk echt op de vorm van de groente en fruit.
Het memory spel is ontworpen door Jelle F. Post en duurzaam en lokaal gedrukt bij drukkerij Tienkamp in Groningen. Naast het memory spel verkopen we tevens een postkaarten set en hoogwaardige foto prints.


Toffe Peren Toffe Peren Toffe Peren Toffe Peren Toffe Peren Toffe Peren
Wis filter
Bekijk ook: