4-5 februari 2024

Assembli

DIY Interior Objects

Contact

www.assemblishop.com
sales@assembli.nl
Gageldonkseweg 1A
4815 PD Breda The Netherlands
0031 (0)76 5220133

Over ons

Assembli is een Nederlandse merknaam, die de creatieve samenwerking tussen Lankhorst design en print B.V. en ontwerper Joop Bource omvat.
Samen ontwikkelen wij moderne en uitdagende zelfbouwprojecten om eigenhandig een decoratief element te vervaardigen.
Wij gebruiken liever het woord ‘project’ dan ‘product’, omdat wij graag de klant meer betrekken in het realisatieproces dan gebruikelijk. Het oplossen van een ruimtelijke puzzel, zoals onze papercraft bouwplaten, kan een positieve uitwerking hebben tijdens het voltooiingsproces. Even offline zijn, samenwerken met vrienden of familie, trots zijn eigenhandig een sculptuur gemaakt te hebben, concentratie…ieder project is een ‘mindful journey’, soms zelfs meditatief, maar kan je af en toe ook tot wanhoop drijven. Wij blijven zoeken in de inspirerende wereld van papier en karton en graven verder naar de oneindige mogelijkheden met deze materialen. De uitkomsten van deze zoektocht zullen in de webshop als nieuwe projecten te vinden zijn.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Assembli Polarbear
Assembli Polarbear
Altijd al verlangd naar een stoere reus in je interieur? We presenteren het nieuwste lid van de Assembli-familie, de coole gigantische ijsbeer! Het in elkaar zetten van deze 3D gigant is een creatief DIY-project.
€ 27,50
Assembli Seahorse
Assembli Seahorse
Creëer je eigen DIY interieur decoratie met dit 3D Papieren Zeepaard! Het voldane gevoel als je klaar bent met het in elkaar zetten van dit mooie schattige zeepaardje is geweldig, en het zal sprankelen in je interieur!
€ 16,50