27-28 september 2020

The Souks

Woontextiel Woonaccessoires

www.thesouks.com

info@thesouks.com

The Souks staat voor authentiek en handgemaakt. Een grote passie voor reizen en inkopen. Bijzondere "treasures" meenemen om ervoor te zorgen dat iedereen hiervan kan genieten. Voornamelijk kleine oplages waarbij Sandra tijdens het inkopen rekening houdt met de lokale bevolking. We selecteren alles zelf in Marokko. De contacten die we hebben opgedaan zijn allemaal goede bekenden geworden. We supporten de kleine ondernemer graag en zo bouwen we fijne banden op met de leveranciers.
"Na een bezoek aan het Atlasgebergte in Marokko was ik meteen verkocht. De mooiste kussens die ik ooit zag, prachtige kleuren, authentiek en vooral bijzondere eyecatchers. Niet alleen mijn liefde voor deze kussens wil ik graag delen, want ik ben tijdens het reizen nog veel meer prachtige artikelen tegengekomen!"
Nous Nous? Nous Nous!
Twee helften maken samen één geheel, dat is waar Nous Nous voor staat: een beetje voor jou en een beetje voor je mini-me. Met trots presenteren wij onze nieuwe collectie gemaakt in samenwerking met fotografen Emma Peijnenburg en Kelly Nederlof. Een unieke capsule collectie die bestaat uit handgemaakte items die de Marokkaanse lifestyle ademen.
Ieder kleed, kussen, deken en mandje in de Nous Nous collectie is door ons als creatief team ontworpen - geïnspireerd door de aardse, zonovergoten tinten en de authentieke smalle straatjes en drukke pleinen van de medina.

The Souks The Souks The Souks The Souks The Souks The Souks
Wis filter
Bekijk ook: