2+3 februari 2020

Paper on the rocks

Stationery & Boeken Gadgets & Gifts Dutch Design

www.paperontherocks.com

Hello@paperontherocks.com

Wist je dat de papierindustrie een van de grootste vervuilers ter wereld is? Er worden enorme aantallen bomen gekapt, onvoorstelbare hoeveelheden water verbruikt en tonnen CO² geproduceerd. Gelukkig zijn er goede en duurzame alternatieven beschikbaar!.

Paper on the Rocks heeft zich tot doel gesteld om de manier waarop papier wordt gemaakt te veranderen door high-end notebooks te ontwikkelen die zijn gemaakt van alternatieve afvalstoffen, zoals steen- en landbouwafval. Onze notebooks zijn volledig boomvrij, gebruiken veel minder water en energie in vergelijking met gewoon papier en er worden geen chemicaliën gebruikt. We ontwikkelen reguliere notebooks voor dagelijks gebruik en 'branded' notebooks in iedere gewenste huisstijl voor bedrijven. Perfect voor relaties en teams, om zo toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit te tonen.

Paper on the Rocks is een Bcorp gecertificeerde organisatie, wat betekent "doing business as a force for good'. Naast het ontwikkelen van duurzaam papier en stationarie, investeren we ook 5% van onze omzet in herbebossing en natuurbescherming initiatieven.

Wij zie je graag bij onze stand!

Paper on the rocks Paper on the rocks Paper on the rocks Paper on the rocks Paper on the rocks Paper on the rocks
Wis filter
Bekijk ook: