5-6 september 2021

Timi of sweden

Over ons

Timi is een Zweeds merk dat opgezet is door een groep leuke grafische vormgevers die ervan houden om kleine cadeauproducten te maken om zo een lach op je gezicht te toveren.

Het verhaal

Elk product uit de studio is gemaakt met liefde, verpakt met enthousiasme en wordt geleverd met plezier. Elk product is een cadeau dat blijdschap verspreidt. Timi is gestart met kleine accessoires, verpakt in mooie kaartjes. Vervolgens hebben ze het assortiment uitgebreid met de leukste briefkaarten die er maar te krijgen zijn. Binnenkort hebben ze schriften, make-uptasjes en andere prachtige producten in de collectie.

Normen en waarden

Timi staat voor mooie producten die gemaakt zijn door blije mensen. Ze geven om de mensen waarmee we werken en de manier waarop ze de producten maken. Daarom heeft Timi ervoor gekozen om de productie in nette, opgeruimde ruimtes te plaatsen in plaats van in een vieze fabrieksruimte: de werknemers mogen trots op hun werk zijn: Timi is ook trots op haar werknemers.

Wat maakt ze anders ?

Partners houden van Timi omdat ze niet alleen geweldige producten leveren die vlot verkopen, maar ze leveren ook een goede service. In Duitsland hebben ze 170 winkels die de displays hebben: ze weten dat deze voor een hoge verkoop zorgen. Ook Belgiƫ, Nederland, Frankrijk, Portugal en Spanje volgen Duitsland hierin!