27-28 september 2020

Rory Dobner

Woonaccessoires Gadgets & Gifts Designer

www.rorydobner.nl

b2b@rorydobner.nl

Rory Dobner (1978) is geboren in Het Verenigd Koninkrijk (UK) en volgde de opleiding Fine Art aan de Chelsea School of Art & Design. Daar behaalde hij zijn Bachelors of Fine Arts (Honors), In 1998 werd Dobner uitgeroepen tot ‘Burns Young Artist of the Year’. Sindsdien is het hard gegaan met de carrière van deze sympathieke ‘inkt-kunstenaar’.

Als internationaal gewaardeerd kunstenaar werkte Rory Dobner voor grote merken (o.a. British Telecom, Christian Dior en The British Fashion Week). Als zelfstandig kunstenaar verovert Dobner momenteel de wereld met zijn opmerkelijke inktillustraties. Authentieke creaties vol fantasie, humor en romantiek die hij vertaalt naar exclusieve en eigentijdse producten voor elk interieur.

De bekendheid van Rory Dobner is met name ontstaan dankzij zijn collectie porseleinen (wand)borden, waarbij elk bord een schilderij en een verhaal op zichzelf is. Om de exclusiviteit van de collectie extra te waarborgen, is elk stuk Rory Dobner-porselein subtiel voorzien van een 22-karaat gouden rand of decoratie.

Rory Dobner Rory Dobner Rory Dobner Rory Dobner Rory Dobner Rory Dobner
Wis filter
Bekijk ook: