2+3 februari 2020

Resources by TaksaToys

Standnummer B.135

Designer Gadgets & Gifts Kids

www.taksatoys.nl

info@thuisrecycling.nl

Via Thuisrecycling
thuisrecycling.nl/taksa
info@thuisrecycling.nl

Resources is een modern bouwspeelgoed dat is geïnspireerd op 7 verschillende bronnen die worden gebruikt bij echte constructies – steen, hout, zand, metaal, baksteen, bomen en water maar vereenvoudigd tot vriendelijke, minimalistische vormen. Het doel van deze middelen is om een ​​hulpmiddel te zijn om de vaardigheden te verbeteren die moderne kinderen missen; die kunnen worden geleerd van het spelen met de wilde natuur. En de beperking van het speelgoed? Dat is helemaal afhankelijk van je creativiteit!

Het moderne constructiespeelgoed
We leven in een omgeving omringd door prachtige creaties die ons leven op elke manier verbeteren. Naarmate de mensheid vordert, wordt er elke dag iets nieuws uitgevonden en het meest waardevolle bezit om de wereld vooruit te helpen is ongetwijfeld de kracht van de verbeelding.

Maar hoe ver de wereld ook is, er is één simpele waarheid over alles wat we blijven vergeten, alles wat we om ons heen kunnen zien, kan allemaal teruggevoerd worden op één gemeenschappelijke wortel en dat is ‘natuurlijke hulpbronnen’ … het fundament van alle creaties .


Geen plugje, geen scharnier, geen magneet. Het enige dat nodig is, is ‘Balans’. De ontdekking en het proces staan hierbij voorop. Het maakt niet uit of het soms niet werkt zoals je je had voorgesteld. Door te spelen kom je vanzelf tot nieuwe ontdekkingen en leer je omgaan met tegenslagen en vooruitgang. Een nieuwe ontwikkelingsvaardigheden die uiterst cruciaal is voor hedendaagse kinderen.
Constructie, Rollenspellen, Probleemoplossend… Noem maar op! De enige beperking is je verbeelding.

Resources by TaksaToys Resources by TaksaToys Resources by TaksaToys Resources by TaksaToys Resources by TaksaToys Resources by TaksaToys
Wis filter
Bekijk ook: