2+3 februari 2020

Kitchen Craft / Lifetime Brands Europe

Koken en tafelen

www.kitchencraft.co.uk

hallo@thecollectie.com

Via The Collectie Agenturen BV
www.thecollectie.com
hallo@thecollectie.com

KitchenCraft begon zijn reis lang geleden, in 1871. Vanaf het begin was het merk een one-stop shop voor alle categorieën binnen keukengerei: koken, bakken, voedsel prep, serveren, tafelgerei, kookgerei en gadgets, messen en huishoudartikelen.

Waarom we T R O T S zijn om KithcenCraft in TheCollectie te hebben…

Een sterke productlijn van meer dan 4000 artikelen combineert onmisbare bestsellers voor iedere dag met on-trend favorieten van nu. Met een vinger aan de pols van wereldwijde product-, design- en consumententrends en een assortiment met eindeloze voorraad, zodat je altijd de best geprijsde producten op tijd in huis hebt.

KitchenCraft staat voor nauwkeurige kwaliteitscontrole en –inspectie door het designteam van over de hele wereld (Engeland, de VS, Europa en het Verre Oosten), snelle designontwikkeling en prijswinnende producten en dito service waar je op kunt vertrouwen.

Topkwaliteit producten en service vormen het hart van ons bedrijf en met de vele prijzen die we gedurende de afgelopen 15 jaar hebben gewonnen (verkozen door retailers) is KitchenCraft de perfecte partner als het aankomt op alles wat je nodig hebt voor je keuken en tafel.

In 2016 is KitchenCraft overgenomen door het Amerikaanse Lifetime Brand Group, samen met Creative Tops Ltd. Door de omvang van deze groep, die tevens marktleider in de VS is, ziet de toekomst voor KitchenCraft ook in Europa er veelbelovend uit.

Kitchen Craft / Lifetime Brands Europe Kitchen Craft / Lifetime Brands Europe Kitchen Craft / Lifetime Brands Europe Kitchen Craft / Lifetime Brands Europe Kitchen Craft / Lifetime Brands Europe Kitchen Craft / Lifetime Brands Europe
Wis filter
Bekijk ook: