2+3 februari 2020

Homelab Amsterdam

Koken en tafelen Dutch Design

www.homelabamsterdam.nl

hallo@thecollectie.com

Via The Collectie Agenturen BV
www.thecollectie.com
hallo@thecollectie.com

Homelab is een platform voor ‘s werelds beste designers, meesterpottenbakkers, ambachtelijke pottenbakkerijen en innovatieve geesten. Geweldige glazuren, kleuren, oppervlakken en materialen geven HOMELAB een unieke look en feel!

Waarom we T R O T S zijn om Homelab_Amsterdam in TheCollectie te hebben…

We zoeken de wereld af naar mensen en initiatieven die grensoverschrijdend werken en die tafelgerei, keramiek en pottenbakken naar nieuwe dimensies duwen. Of dat nu is door lang vergeten traditionele ambacht op een moderne manier in te zetten, of door het gebruik van materialen, vormen en processen waar niemand eerder aan dacht.

Ons Homelab team werkt samen met deze creatieve geesten. Om hun ideeën, concepten en dromen om te vormen naar kwalitatieve collecties.

Samen stellen we ons tot doel om de esthetiek en de rol van het hedendaagse tafelgerei op te schudden. Daarbij zijn we ons bewust van het immens rijke erfgoed dat er al is en de eindeloze wereld van mogelijkheden. Met als uitkomst een selectie van uniek ambachtsmanschap om elke dag met plezier te gebruiken.

Homelab Amsterdam Homelab Amsterdam Homelab Amsterdam
Wis filter
Bekijk ook: