4-5 februari 2024

Bamboom

Contact

www.happybaby.nl
info@happybaby.nl
Energieweg 8b
4231 DJ Meerkerk 0183-352111

Over ons

Bamboom is een merk gelanceerd in Italië in 2012. Bamboom produceert baby lifestyle-producten, kleding en bed textiel in organisch bamboe met een Nederlands design en 100% gemaakt in Italië.
Artikelen van Bamboom zijn gemaakt van Bamboe en behalve super zacht ook, ademend, uv-werend, anti bacterieel, anti allergisch, vocht opnemend en temperatuur regulerend. De trendy producten van Bamboom zijn volledig afgestemd op de snelle moderne wereld van vandaag. Op een natuurlijke manier voor je kindje zorgen en toch aansluiten bij onze moderne lifestyle.
Bamboom heeft een assortiment babykleding, evenals dekens en accessoires voor de babykamer, zoals wieg en ledikant lakens, hoeslakens, badjassen, slaapzakken, en wieg en ledikant dekens. Ook slabbetjes, zacht speelgoed en decoratieartikelen mogen niet ontbreken in de collectie. De zachte swaddels, voedingskussen en badartikelen zorgen voor een zachte en natuurlijke manier van verzorgen voor je kindje.
Dag na dag groeit Bamboom en inspireert de stijl van moeders (en vaders) die hun kinderen graag op een natuurlijke manier aankleden en verzorgen!