4-5 februari 2024

Cloby

Standnummer G.184

Contact

B2B Sales
CNERJ for babies & kids
www.cnerj.eu
info@cnerj.eu

Over ons

Cloby ontwikkelt multifunctionele en stijvolle producten die het leven met kleine kinderen een stukje makkelijker en mooier maken.
Suzanne en Veroniek zijn Cloby gestart nadat ze jaren met kleine kinderen in het buitenland hebben gewoond en gereisd. Deze ervaring inspireerde hen producten te ontwikkelen die niet alleen mooi maar ook op vele manieren toepasbaar zijn wanneer je op stap bent met je kleine. Zo hou je meer tijd over om herinneringen te maken!

Cloby UV Doeken

De zachte, luchtige UV-werende doek biedt UPF 50+ zonbescherming zonder dat er daarvoor chemicaliën aan de stof zijn toegevoegd.
Dankzij de unieke eigenschappen van de bamboe stof + de toevoeging van twee drukknoopjes zijn de UV doeken multifunctioneel. Bevestig hem aan de kinderwagen of buggy, aan een draagzak, om je kleine heen of om gebruik hem als voedingsdoek.

De doeken hebben de goedkeuringszegel van het Melanoma International Instituut ontvangen vanwege de uitstekende zonbescherming, en zijn uitgeroepen tot beste zomerdekentje door The Independer in de UK.


Cloby Clips

MAGNETISCH - MULTIFUNCTIONEEL - OMKEERBAAR

De multifunctionele Cloby Clips bieden de oplossing voor veel praktische dingen waar je als ouders tegenaan loopt. De clips houden speeltjes vast aan je kinderwagen of maxicosi, bevestigen een doek aan je kinderwagen tegen de zon, wind of afleidingen, of creëer een borstvoedingsdoek door met de clip een doek aan je kleding vast te zetten. De Clips zijn zo vormgegevens dat ze ook als je kindje groot zijn nog mooi zijn om te gebruiken in huis.

Verkrijgbaar in hoge kwaliteit leer en nu ook in een speciale canvas uitvoering met een reflecterende strip, voor extra veiligheid na zonsondergang!

Categorieën
Kids