1-2 september 2024

MADE out of

Duurzame lifestyle producten van Hollandse makers

Contact

www.madeoutof.com
info@madeoutof.com
Karweistraat 11
3264 XV Nieuw-Beijerland Nederland
+31 186 700 200

Over ons

Duurzame lifestyle producten, voor en door impact-gedreven mensen.
Onze producten hebben een minimalistische, tijdloze uitstraling. Ze worden niet ontworpen met trends in gedachten, maar met het doel om lang als basisstukken te kunnen dienen. Lokaal, sociaal en ecologisch impact maken, dat is onze missie. Dit doen wij door samen te werken met impact-gedreven makers en uitsluitend duurzame materialen te gebruiken.

Om een lange levensduur te kunnen garanderen besteden wij veel tijd en aandacht aan de kwaliteit van het materiaal en ontwerp van onze producten. Dat ze ook nog eens goed zijn voor de aarde en door fijne mensen gemaakt worden, is een waardevolle bonus.

Bij MADE out of vind je laptophoezen, schrijfwaren, tassen en mooie accessoires zoals brillenetuis, kaarthouders en toilettassen,

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Telefoontasje MOOS
Telefoontasje MOOS
Een vegan friendly telefoontasje gemaakt van fruitleer: MOOS is een echte eye catcher! De duurzame crossbody heeft ruimte voor jouw telefoon en meest belangrijke pasjes.
€ 39,00
Sunglass Case Johan
Sunglass Case Johan
Een tijdloze brillenkoker voor je favoriete (zonne)bril, handgemaakt van hergebruikt leerafval. JOHAN is een eenvoudige maar stevige hard case en beschermd je bril tegen beschadigingen.
€ 19,00
Laptop Sleeve MARO
Laptop Sleeve MARO
Dé duurzame laptophoes en tablet sleeve voor je device gemaakt in Nederland van gerecycled wolvilt en vegan appelleer. Deze generieke hoes is verkrijgbaar in 13 inch, 14 inch of 15/16 inch.
€ 39,00
Kabeltasje en opberg etui MARO
Kabeltasje en opberg etui MARO
Maak je milieuvriendelijke kantoor accessoires compleet met duurzaam kabeltasje MARO, gemaakt van gerecycled wolvilt.
€ 26,00
Notebook LOOP
Notebook LOOP
Refill, reuse en reduce met ons hervulbare notebook LOOP
€ 19,95