3-4 september 2023

Moesk.

Contact

www.moesk.nl
info@moesk.nl
+31 629 601 798

Over ons

Sieradenmerk Moesk. is opgericht in 2018 en bestaat uit een liefdevolle samenwerking tussen moeder Jet en dochter Kiki. De mminimalistische, handgemaakte en duurzame sieraden zijn verkrijgbaar in de materialen zilver 925 en goud 14k.

We houden ervan om oorbellen te mixen en matchen en de creativiteit van de eigenaar te laten stromen en zelf een earparty te maken. Daarom zijn de oorbellen per stuk te koop. Heb je 2, 3, 4, 5 kleine gaatjes voor de oorbel? Geen probleem, er zijn veel opties om te combineren! Alle oorbellen zijn gemaakt van dezelfde dikte zilver- of gouddraad, dus wat je ook kiest, ze hebben altijd hetzelfde gevoel.

Wij geven om mens, milieu en duurzaamheid en passen dit met aandacht toe in onze productie. Voor onze verpakkingen en presentaties gebruiken we natuurlijke en gerecyclede materialen. Onze leveranciers hebben zich aangesloten bij het Gold Convenant, wat betekent dat het goud en zilver gerecycled is of op een schone en eerlijke manier gedolven word.

Wij zijn de designers, de makers en de meiden met wie je direct contact hebt. Zo weet je 100% zeker waar de sieraden vandaan komen en dat de sieraden op een eerlijke manier zijn geproduceerd.

Het idee van Moesk. begon toen Jet Kiki zelfgemaakte oorbellen cadeau deed. De complimenten over het ontwerp en de vragen waar Kiki de oorbellen had gekocht, maakten ons enthousiast om een ​​collectie samen te stellen en andere mensen de mogelijkheid te geven om de minimalistische oorbellen ook te dragen.

De gedeelde liefde voor ambachten, minimalisme, experiment en accessoires droegen bij aan onze speciale samenwerking.

Moes Jet drukt haar creativiteit uit in goudsmeden en deelt haar expertise met Kiki. Kiki is ontwerpster en haar gevoel voor vorm en kleurgebruik gecombineerd met de ervaring van Jet maakt Moesk. een perfect duo!

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Earring Blits
Earring Blits
Show stealer. Blits!
€ 44,95
Bracelet Ellipse
Bracelet Ellipse
'The minimalist'.
€ 84,95
Earring Vee
Earring Vee
With a cool twist technique, this earring gives you a special detail both in front and behind your earlobe.
€ 32,95
Ring Minimal
Ring Minimal
Handcare in a piece of silver.
€ 77,95
Earring Repeat Round
Earring Repeat Round
Less is definitely more.
€ 32,95
Earring Round Small Chain
Earring Round Small Chain
Ear-catcher for the ears with 2 or more earringholes.
€ 34,95