4-5 februari 2024

Moesk.

Standnummer A.21.n

Contact

www.moesk.nl
info@moesk.nl
+31 629 601 798

Over ons

Sieradenmerk Moesk. is in april 2018 geboren uit een liefdevolle samenwerking van moes Jet en mij, dochter Kiki. Moes Jet gaf mij ooit zelfgemaakte oorbellen cadeau. De complimenten over het ontwerp en de vraag waar ik mijn oorbellen kocht, hebben ons enthousiast gemaakt om een ​​collectie te maken en andere mensen de kans te geven de minimalistische sieraden ook te dragen. Na zes maanden creativiteit, ondernemerschap en durf is daar anno 2018 Moesk. was geboren!

5 jaar later heb ik, Kiki, het volledig overgenomen. Van grafisch ontwerp tot productontwerp en van productfotografie tot storytelling. Een prachtige samenkomst van alles wat ik graag doe.

Ik geef om de toekomst van de wereld en implementeer dit zoveel mogelijk in de productie. Voor de verpakkingen en presentaties gebruik ik gerecyclede en duurzame materialen en de metaalleveranciers zijn aangesloten bij het Goudconvenant. Gold Convenant houdt in dat zij misstanden in de productieketen signaleren en bestrijden en zich inzetten voor verbetering door deelname aan projecten waarbij het belangrijkste doel is het waarborgen van respect voor mensenrechten en milieu in de gehele keten.

Ik ben de ontwerper, de maker en het meisje met wie je direct contact hebt. Zo weet je 100% zeker waar de sieraden vandaan komen en dat de sieraden met mooie handen zijn gemaakt. De sieraden worden geschetst, uitgewerkt, in 3d gemaakt en vervolgens, als ik helemaal tevreden ben, door mijzelf geproduceerd in mijn thuisstudio. De studio staat vol met planten, inspiratieboeken en straalt een regenboog aan pastelkleuren uit (vooral mijn favoriet: lila)!

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Earring Milky Way
Earring Milky Way
Love her to the Milky Way!
€ 119,95
Bracelet Block
Bracelet Block
'The minimalist'.
€ 84,95
Earring Hugger Stripie Left
Earring Hugger Stripie Left
With a cool twist technique, this earring gives you a special detail both in front and behind your earlobe.
€ 32,95
Necklace Wiggle
Necklace Wiggle
Makes a smile on every face!
€ 87,95
Earring Round Drip
Earring Round Drip
Less is definitely more.
€ 127,95
Earring Bubble Left
Earring Bubble Left
Soft and happy golden bubble
€ 119,95