4-5 september 2022

Blossom Books

Uitgeverij van de leukste YA en beste maatschappelijke non-fictie.

Standnummer B.113

Contact

Over ons

Blossom Books is gespecialiseerd in het uitgeven van boeken voor jongeren, maar geven daarnaast ook (non-)fictie uit over maatschappelijke onderwerpen. Met als grootste doel: jongeren aan het lezen houden en krijgen.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Heb je nou al een vriend?
Heb je nou al een vriend?
‘Heb je nou al een vriend?’ zou weleens de meest gehoorde vraag op familiefeestjes kunnen zijn. Voor iedereen die ‘m zat is, komen de schrijfsters van Damn, Honey to the rescue.
€ 17,99
Queer baby
Queer baby
Iedereen gaat er altijd maar vanuit dat je cis en hetero bent dus het ontdekken van je eigen genderidentiteit en seksualiteit kan soms knap lastig voelen. Marie Lotte en Nydia helpen jou om je eigen keuzes te kunnen maken.
€ 8,99
Damn horny
Damn horny
Een erotische bundel met een keur aan diverse verhalen, queer as fuck en ver uit de buurt van die eeuwige male gaze. Met bijdragen van de honeys zelf, Alma Mathijsen, Babs Gons, Maud Wiemeijer e.a.
€ 19,99
Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit
Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit
Op een frisse en luchtige manier beschrijft Bianca Toeps de verschillende situaties waar iemand met autisme tegenaan loopt in het dagelijks leven. Daarnaast geeft ze legio tips om om te gaan met mensen met autisme.
€ 19,99
Ik ben autastisch!
Ik ben autastisch!
Dé geïllustreerde kindereditie van 'Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit' voor autistische kinderen en hun naasten.
€ 18,99
Plantastic
Plantastic
In Plantastic staat álles wat je moet weten voor een eigen urban jungle: wat je nodig hebt, welke planten makkelijk zijn (en welke wat meer uitdagend), hoe je de beste pot kiest, wat de beste plaats is voor de plant en meer!
€ 21,99