27-28 september 2020

Play&Go

Contact

Over ons

OVER PLAY&GO

Wij zijn een Belgisch creatief bedrijf dat slimme, kleurrijke en inspirerende producten aanbiedt voor u, uw kinderen en het interieur. Bij Play & Go begrijpen we hoe belangrijk leuk en creatief spelen is voor kinderen. We houden van producten te ontwerpen die kinderen blij maken en een glimlach op hun gezicht toveren! Met Play & Go weet u zeker dat u kwaliteitsproducten koopt die lang meegaan en waar voor uw geld bieden.
Ons eerste product en wereldwijd succes is de kleurrijke Play & Go 2in1 speelmat. De Play & Go mat maakt het gemakkelijk om speelgoed te vervoeren en op te ruimen. Gemaakt van kwaliteitsmateriaal en verkrijgbaar in een reeks aantrekkelijke kleuren, deze opbergzak is een geweldig idee voor het stijlvol opbergen van al uw speelgoed.
Vorig jaar hebben we dan ook de Junior Design Award gewonnen met de nieuwe 3in1 SOFT collectie.


CONCEPT


De Play & Go®-tas is een eenvoudige en efficiënte oplossing voor speelgoed. Een 2-in-1 opbergtas voor speelgoed die verdubbelt, want een speelkleed is de droom van elk kind. Zelfs Lego®-opslag is eenvoudig en poppen, auto's, ballen en blokken kunnen allemaal snel worden verwijderd met één schommel. Als kinderen de Play & Go® gebruiken, motiveert het hen om op te ruimen en het speelgoed in de tas te gooien!

PRINT Collectie 

Play&Go maakt korte metten met rommel; speelmat en opbergzak superslim gecombineerd! Als u de
Play&Go opbergzak gebruikt, kunt u snel en efficiënt orde in de chaos scheppen!
Een legoblokje waarop u trapt als u net uit de douche komt of uw zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobilpoppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die u kunt gebruiken op twee manieren. U gebruikt hem als u het speelgoed wilt opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal! Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect voor op het strand, voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa!
De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm. De zak is gemaakt uit stevig, duurzaam Poly katoen.

SOFT Collectie 

Ontdek de ultieme 3 in 1 pinguïn-softlijn van Play&Go
Deze Soft-collectie combineert een baby speelmat, opbergtas voor speelgoed en handige luier tas, een must-have babyaccessoire voor elke jonge moeder.
De nieuwe collectie bestaat uit verschillende prints dat snel de harten van zowel moeders als kleintjes verovert. De unieke 3 in 1 speelmat is gemaakt van hoogwaardig zacht jersey-katoen. De speelmat heeft een diameter van 120 cm en is voorzien van een afneembare schouderriem, zodat hij op de schouder kan worden gedragen of kan worden bevestigd aan een kinderwagen. De binnenkant bevat leuke baby prints, terwijl de buitenkant is afgewerkt met een stijlvolle stikking en kleuren waar je op straat mee mag gezien worden.