4-5 september 2022

LAKRIDS BY BÜLOW

luxe, met chocolade omhulde liquorice uit Denemarken

Standnummer A.7

Contact

B2B Sales
The Collectie Agenturen
www.thecollectie.com
hallo@thecollectie.com
Claire Eversdijk
06-571 66 299

Over ons

"We make the world love liquorice."

Dit is het verhaal van Lakrids...

INTRODUCTIE
Geboren in een familie van ondernemende geesten, wist Johan Bülow altijd dat hij iets speciaals wilde creëren. Hij gooide zijn passie en aandacht in zoethout - een Scandinavische liefde, waarvan hij vond dat die ondergewaardeerd was en het verdiende serieus genomen te worden. Hij stopte al zijn tijd erin en leerde het vak. In 2007 was hij uiteindlijke klaar om te koken, te rollen en zijn allereerste producten te snijden.

2007 - Op 07.07.07 opende de eerste Lakrids by Johan Bülow Boutique in Svaneke. Het idee was om het zoethout in de winkel te koken, zodat je het in een straal van 100 meter kon ruiken. Het werkte. Alles was binnen twee uur uitverkocht. De laatste klant kocht zelfs de pot met samples op het aanrecht.

2008 - Johan kocht een machine om drop te maken en installeerde deze in zijn nieuw gehuurde fabriek in Taastrup, waarbij de productie werd aangepast om aan de vraag te voldoen. Hier werden NO.1, NO.2, NO.3 en NO.4 geboren.

2009 - Samen met productiemanager Tage, ontwikkelde Johan het idee om drop te omhullen met chocolade. Ze kregen te horen dat het niet kon, maar ze lieten zich hierdoor niet stoppen, zoals zo vaak ervoor, A zag, na veel testen, het levenslicht.

2017 - We vieren misschien ons 10-jarig jubileum, maar we zijn nog maar net begonnen. Onze visie is om de liefde voor zoethout en drop over de hele wereld te verspreiden. Niet alleen de zoete, niet alleen de zoute, maar het hele assortiment aan smaken dat kan worden bereikt wanneer zoethout ook als specerij wordt gebruikt.

2021- Inmiddels komen elk jaar diverse limited edition smaken uit waar de fans reikhalzend naar uitkijken, zijn er prachtige geschenkdozen en zelfs al voor het 10e jaar een adventkalender met 24 hemelse verassingen. De missie is duidelijk:
"We make the world love liquorice."

Categorieën
Food