4-5 februari 2024

Eeveve

Standnummer G.177

Contact

www.eeveve.com/nl
info@eeveve.com
Baarloseweg
5988NP Helden Nederland
+31627884902

Over ons

De producten van Eeveve zijn veelzijdig en beschermen je interieur op een stijlvolle manier. Het avontuur van de eerste jaren dat je kindje op ontdekkingsreis gaat is bijzonder mooi. In deze fase wil je minder zorgen en meer genieten. De producten van Eeveve dragen hieraan bij!

Of het nu gaat om het proeven van de eerste maaltijden of het veilig spelen op de vloer, Eeveve geeft je kind de ruimte om dit te ontdekken! Niet meer na elke hap direct op de knieƫn om de vloer schoon te vegen, of bang zijn dat je kindje op de harde vloer valt met de eerste keer zitten, lopen of spelen.

Eeveve is in 2019 opgericht door een Nederlands gezin met hun dochter Eve. Wij wilden het interieur graag op een stijlvolle manier beschermen tegen alle avonturen van hun kleine meid. Daarom hebben wij besloten de ervaringen en oplossingen te delen met alle ouders die dezelfde zoektocht doormaken.

Wat begon als een vloermat voor onder de kinderstoel, breidde zich binnen een aantal maanden al snel uit tot een compleet scala aan producten! Aan elke plek in het huis werd gedacht.

Eeveve streeft naar de mooiste en beste kwaliteit! De producten worden gecontroleerd, getest en hebben een lange levensduur. Gedreven door passie komt ons familiebedrijf tot leven met het maken van de ontwerpen en het kiezen van de juiste trend in vormen en kleuren. Ieder heeft zijn eigen talent binnen het bedrijf, waardoor alle dromen gerealiseerd kunnen worden!

Ook denkt Eeveve aan de natuur en aan de sporen die ze achterlaten, de volgende generaties moeten met volle teugen van het leven kunnen genieten. Daarom maken we de producten van Eeveve ook duurzaam en milieuvriendelijk. De verpakking die we gebruiken zijn recyclebaar, de producten zijn niet schadelijk voor het milieu en ook bij de transport kiezen we de beste optie betreft de natuur.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Cappuccino - Splash mat
Cappuccino - Splash mat
Eco-vriendelijk, duurzaam, organisch en gemaakt van 100% zacht vinyl. Diameter van 110 cm
Beni Ecru - Play mat
Beni Ecru - Play mat
Rainbow Mocha round floormat
Rainbow Mocha round floormat
Eco-vriendelijk, duurzaam, organisch en gemaakt van 100% zacht vinyl. Diameter van 110 cm
Beni Autumn gold - Play mat
Beni Autumn gold - Play mat
Mustard - Desk mat
Mustard - Desk mat