7-8 februari 2021

Kikkerland

Contact

www.kikkerland.com
europe@kikkerland.com
P.O. Box 30240
3001DE Rotterdam Nederland
010 820 8511

Over ons

Sinds 1992 heeft Kikkerland Design zich gevestigd als een van de topbedrijven ter wereld die unieke, goed ontworpen producten aanbieden om onze klanten en hun behoeften te inspireren.

Kikkerland ondersteunt en vertegenwoordigt onafhankelijke, zelfproducerende ontwerpers van over de hele wereld. Bovendien creëert en ontwikkelt ons in-house designteam van 15 personen elke dag nieuwe producten.

Tegenwoordig biedt Kikkerland Design 's werelds grootste collectie van ingenieuze items die vorm, functie en plezier in gelijke delen combineren. Gevonden in duizenden winkels over de hele wereld, waaronder musea, onafhankelijke speciaalzaken, warenhuizen, supermarkten, tuin- en bouwmarkten.

Bij Kikkerland Design zijn we er trots op dat we iets terugdoen voor lokale en wereldwijde organisaties, variërend van ecologische restauratieprojecten tot creatief schrijven en ontwerpprogramma's voor achtergestelde jongeren.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

On-the-Go Bamboo Toothbrush
On-the-Go Bamboo Toothbrush
Antimicrobiële tandenborstel die u overal mee naartoe kunt nemen!
€ 8,00
Little Cabin Incense Burner
Little Cabin Incense Burner
Steek een wierookstokje aan en kijk hoe de rook uit de schoorsteen opstijgt. Wordt geleverd met 10 korte wierookstokjes van balsem.
€ 15,00
Soap Sheets
Soap Sheets
Draagbare zeep om in je zak te houden. Alleen water toevoegen!
€ 3,00
Felt iBed Storage
Felt iBed Storage
Lap Desk met opslag om u georganiseerd te houden.
€ 40,00