5-6 september 2021

Kikkerland

Standnummer D.134

Contact

www.kikkerland.com
europe@kikkerland.com
P.O. Box 30240
3001DE Rotterdam Nederland
010 820 8511

Over ons

Sinds 1992 heeft Kikkerland Design zich gevestigd als een van de topbedrijven ter wereld die unieke, goed ontworpen producten aanbieden om onze klanten en hun behoeften te inspireren.

Kikkerland ondersteunt en vertegenwoordigt onafhankelijke, zelfproducerende ontwerpers van over de hele wereld. Bovendien creëert en ontwikkelt ons in-house designteam van 15 personen elke dag nieuwe producten.

Tegenwoordig biedt Kikkerland Design 's werelds grootste collectie van ingenieuze items die vorm, functie en plezier in gelijke delen combineren. Gevonden in duizenden winkels over de hele wereld, waaronder musea, onafhankelijke speciaalzaken, warenhuizen, supermarkten, tuin- en bouwmarkten.

Bij Kikkerland Design zijn we er trots op dat we iets terugdoen voor lokale en wereldwijde organisaties, variërend van ecologische restauratieprojecten tot creatief schrijven en ontwerpprogramma's voor achtergestelde jongeren.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Iconic Women Matching Game
Iconic Women Matching Game
Onthoud en match de kaart van elke iconische vrouw met de triomf in hun vakgebied! Spel van 40 kaarten, 2-4 spelers vanaf 8 jaar.
€ 8,00
Yogi Push Puppet
Yogi Push Puppet
Help de Yogi in evenwicht te houden! Het enige dat nodig is, is je focus, beweging en coördinatie!
€ 13,00
Computer Clip-On Phone Stand
Computer Clip-On Phone Stand
De verstelbare clipklemmen aan de linker- of rechterkant van de monitor. Kan ook rechtop op je bureau worden geplaatst. De siliconen afstandhouder zorgt voor voldoende klemdruk en voorkomt krassen op het scherm.
€ 10,00
Huckleberry Leaf Cards
Huckleberry Leaf Cards
Perfect spel voor bij het kampvuur. Set van 52 speelkaarten in de vorm van bladeren. Ontwerper: Koens & Middlekoop Design
€ 10,00
Mini Ikebana Kit
Mini Ikebana Kit
Ikebana is de Japanse bloemsierkunst. Creëer je eerste arrangement. Het pakket bevat een vaas, bloemenkikker, minischaarschaar en een ivoorkleurige katoenen handdoek.
€ 20,00
Huckleberry Cable Transport
Huckleberry Cable Transport
De kit werkt als een gondel in miniatuurformaat. De mand is opgesteld om heen en weer te gaan tussen twee locaties. De kabels kunnen aan bomen, tafels of palen worden bevestigd. Vul de mand met je favoriete speelgoed of voorwerpen! Vrienden kunnen dan de
€ 20,00