4-5 september 2022

Kikkerland

Design gifts for curious people!

Contact

www.kikkerland.com
europe@kikkerland.com
P.O. Box 30240
3001DE Rotterdam Nederland
010 820 8511

Over ons

Sinds 1992 heeft Kikkerland Design zich gevestigd als een van de topbedrijven ter wereld die unieke, goed ontworpen producten aanbieden om onze klanten en hun behoeften te inspireren.

Kikkerland ondersteunt en vertegenwoordigt onafhankelijke, zelfproducerende ontwerpers van over de hele wereld. Bovendien creëert en ontwikkelt ons in-house designteam elke dag nieuwe producten.

Tegenwoordig biedt Kikkerland Design 's werelds grootste collectie van ingenieuze items die vorm, functie en plezier in gelijke delen combineren. Gevonden in duizenden winkels over de hele wereld, waaronder musea, onafhankelijke speciaalzaken, warenhuizen, supermarkten, tuin- en bouwmarkten.

Bij Kikkerland Design zijn we er trots op dat we iets terugdoen voor lokale en wereldwijde organisaties, variërend van ecologische restauratieprojecten tot creatief schrijven en ontwerpprogramma's voor achtergestelde jongeren.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Crafters - Clay Jewelry Kit
Crafters - Clay Jewelry Kit
Crafters - ons nieuwe line met DIY producten van designer Hector Serrano!
Maple Leaves Morph Mug
Maple Leaves Morph Mug
Schenk je favoriete warme drank in en zie hoe de esdoornbladeren veranderen van zomergroen naar herfstrood, oranje en geel. Beker heeft een inhoud van 355ml.
Cat Bingo
Cat Bingo
Cat Bingo geeft plezier en een educatieve draai aan het traditionele spel, aangezien spelers de namen, kleuren en kenmerken van hun favoriete ras leren.
Felt Pencil Case and Phone Holder
Felt Pencil Case and Phone Holder
Case van gegoten vilt met houten deksel. Deksel werkt als liniaal en telefoonstandaard. Beide worden bij elkaar gehouden met een elastische band.
Elephant Propagation Vase
Elephant Propagation Vase
Houten kweekstation met telefoonstandaard. Knip een steel van je favoriete bloem of plant en plaats deze in de glazen buis. Een geweldig desktopaccessoire!
7-in-1 Gadget Pen
7-in-1 Gadget Pen
De tech tool pen wordt geleverd met 7 zeer handige functies: flesopener, liniaal, balpen, stylus, mini platte kop en kruiskopschroevendraaier