4-5 februari 2024

PoD collection

gefascineerd door de natuur verheffen de illustraties zich tot een uniek product

Contact

www.studioDaG.nl
dag@studiodag.nl
Dorpstraat, 164
5575 AH Luyksgestel Nederland
0611916871

B2B Sales
studio DaG
www.studioDaG.nl
dag@studiodag.nl
Guus van Leeuwen
0642119708

Over ons

Studio DaG heeft al sinds 2013 zijn eigen PoD collectie wat staat voor Papercutting originated Design.
Deze producten worden eerst ontworpen door middel van knippen uit papier en de fascinatie om deze van het 2d vlak op te lichten naar 3d producten. Met onze door de natuur geïnspireerde lichtsculpturen en decorative art maken we surrealistische producten die het midden houden tussen een kunstmatige, bijna industriële wereld en een natuurlijke, sprookjesachtige droom.

En alles heeft een verhaal. De Theelepel is een ode aan de bloemen van de theeplant deze komen in theeplantages bijna niet meer tot bloei. Ze worden eruit geplukt zodat de energie van de plant weer gaat naar nieuwe blaadjes aan de Theelepel kun je weer zien hoe mooi die bloem is. Het honinglepeltje laat zien hoeveel honing 1 bij maakt in zijn leven 1/12 theelepel precies het drupje midden in de lepel.
Aan onze gemberlepel kun je een stuk gember prikken en de muntlepel zorgt ervoor dat de stelen niet alle kanten opgaan. En de paardenbloem schaal vertelt het verhaal van de zon de maan en de sterren... welkom in onze botanische sprookjes.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Munt lepel
Munt lepel
De muntlepel zorgt ervoor dat de stelen niet alle kanten opgaan
€ 11,95
paddenstoel licht
paddenstoel licht
Paddenstoelen, de ultieme herfstbodes, geliefd en gevreesd. Onderwerp voor vele mythen vooral in de vorm van een heksenkring. Deze mini heksenkringen brengen licht in korter wordende dagen
€ 18,95
honinglepel
honinglepel
Laat zien hoeveel honing 1 bij maakt in zijn leven 1/12 theelepel precies het drupje midden in de lepel
€ 8,95
Sneeuwklokje licht
Sneeuwklokje licht
Sneeuwklokjes ze kunnen niet wachten tot de eerste zonnestralen de grond raken. We zullen ze verrassen en ze een eigen lichtje geven.
€ 14,95
theelepel
theelepel
De Theelepel is een ode aan de bloemen van de theeplant deze komen in theeplantages bijna niet meer tot bloei. Ze worden eruit geplukt . Theelepel kun je weer zien hoe mooi die bloem is
€ 8,95
gemberlepel
gemberlepel
Aan onze gemberlepel kun je een stuk gember prikken dan komt hij niet omhoog drijven in je glas
€ 11,95