7-8 februari 2021

ROCKEEES

The gravity game made from recycled fridges

Standnummer C.121

Contact

www.rockeees.com
info@apollo-11.nl
Zwarteweg 10
1412GD Naarden Nederland

B2B Sales
Creator Studio Apollo-11
www.apollo-11.nl
order@apollo-11.nl
Jean-Pierre Raes
06-42127995

Over ons

Beeld je in: je bent op het strand en verzamelt van alles om te stapelen. Voel de opwinding als je aan de slag gaat ... de frustratie. Maar ook de ontspanning, wanneer de toren blijft staan en je de zwaartekracht hebt verslagen.
Vanuit dit gevoel is ROCKEEES ontstaan, een slim blokje met 17 verschillende kanten met ieder een eigen evenwichts-punt. Met ROCKEEES maak je op ontelbare manieren je eigen toren waar en wanneer je wilt ... maar pas goed op, want de zwaartekracht kan je elk moment voor de gek houden!
ROCKEEES is in Nederland ontworpen door het ontwerpbureau Apollo11 en zal hier ook volledig circulair geproduceerd worden in samenwerking met recycler Coolrec. Coolrec zamelt uit heel Europa afgedankte koelkasten in die worden gerecycled tot hoogwaardige secundaire grondstoffen. De kunststoffen worden door de recycler omgezet naar polystyreen korrels die met dit nieuwe evenwichtsspel ROCKEEES een ‘cool’ tweede leven krijgen.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

ROCKEEES
ROCKEEES
NIEUW! ROCKEEES zijn 'made in Holland' en worden op ShowUp 2020 voor het eerst gepresenteerd na succesvolle Kickstarter campagne.
€ 12,95