6-7 februari 2022

Studio Bertha

Illustratie die doen glimlachen

Contact

www.studiobertha.be/
studiobertha@gmail.com
Zonnebeekseweg, 312
8900 Ieper België
+32486831861

B2B Sales
Studio Bertha
studiobertha@gmail.com
studiobertha@gmail.com
Klaus Loosveld
+32486831861

Over ons

Welkom in het vrolijke universum van Studio Bertha. Wij zijn Lisa & Klaus, de bezielers van Studio Bertha. We zijn “partners in illustration” & “in real life”. We vullen en voelen elkaar perfect aan.

De wortels van onze illustraties zijn gegroeid uit de passie voor aquarel en de zoektocht naar kleine gelukjes in het leven. Telkens een fijne vondst, gekoesterd door even stil te staan.

Met de wenskaartjes van Studio Bertha schenk je een glimlach, een knipoog of zonnestraaltje verpakt in een klein gebaar. Een vrolijke verjaardagskalender waardoor rode wangen om een vergeten verjaardag verleden tijd worden.

Naast geluk op papier wordt er ook ingezet op sociaal en duurzaam geluk. We hebben een groot groen hart.

Al onze papierwaren worden gedrukt op milieuvriendelijk biotop of graspapier. We hergebruiken zoveel mogelijk onze kartonnen dozen voor het verzenden van materiaal. Onze kaartensets worden ingepakt in biologisch afbreekbare plastic zakjes. De zakjes zelf zijn gemaakt van plantenresten.

We doen veel inspanningen om zo ecologisch verantwoord mogelijk te werken. Ook al hebben we nog een hele weg te gaan, iedere stap in de groene richting telt.

Categorieën
Stationery & Boeken

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Studio Bertha
Studio Bertha
€ 16,50