7-8 februari 2021

Zenza

Met liefde gemaakt, bohemian chic.

Standnummer G.260

Contact

b2b.zenzahome.com/
info@zenzahome.com
Hollandweg 6
1432 DD Aalsmeer 0297321454

Over ons

Handwerk staat centraal bij Zenza en het samenwerken met ambachtslieden is waar ons hart ligt. Wanneer we de collecties samenstellen, vragen we ons altijd af of een product bezieling toevoegt aan een ruimte. We zoeken altijd naar manieren om van een huis een thuis te maken. Dat gaat over een aangenaam gevoel, begrijpen hoe je de juiste sfeer kunt creëren en -in ons geval- vooral de kunst van het spelen met licht. Daar draait het allemaal om bij Zenza en daarvan gaat ons hart sneller kloppen!

We geloven in de kracht van juiste intenties en daarom werken we op een ethisch verantwoorde manier samen met onze ambachtslieden. Onze eigen fabriek in Egypte biedt veilige werkomstandigheden en een eerlijk loon aan onze werknemers. Het is belangrijk dat zij samen met ons zich kunnen ontwikkelen en groeien. Zenza biedt hen bijvoorbeeld micro-kredieten aan waardoor ze eigenaar van hun workshop kunnen worden en zo zelfstandig en onafhankelijk kunnen zijn. We vernieuwen samen met hen, maar houden toch het traditionele handwerk in ere met onze producten. Er hebben zoveel creatieve minds en handige handen samengewerkt aan de Zenza collectie, dat het een mooi eerbetoon aan handwerk is geworden!
Liefs, Karin, Yasmina en Hussein

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Big Pear Filisky Gold
Big Pear Filisky Gold
Deze leuke kleine lamp is een speelse en moderne vertaling van de klassieke Marokkaanse & Egyptische lamp. We noemen dit dessin Filisky, zoals een nachthemel vol sterren. Dit rustige patroon geeft een zacht en gelijkmatig schaduwpatroon op je wanden.
€ 109,00
Sabra kussens
Sabra kussens
Sabra is de naam van deze "plantaardige zijde" uit Marokko.Aloë vera of agave cactus wordt gebruikt om deze vezels te produceren.Ze worden vervolgens geverfd met natuurlijke ingrediënten, een ambachtelijk proces. Prijzen vanaf:
€ 79,00
Tonga basket
Tonga basket
Tonga-manden zijn manden die geweven worden door de Tonga-vrouwen in de zuidelijke provincie van Zambia. Zij staan bekend om hun mandenvlechtwerk. De manden hebben een onderscheidend ontwerp met vierkante bodem welke de basis van de mand vormt. Prijzen va
€ 65,00
Table lamp Tribal
Table lamp Tribal
Op een tafel, in een hoek op de grond, naast het bed, is er altijd wel een plekje voor deze mooie tafellampen. De handgeschilderde motieven in rood en oker zijn abstract en oud en symboliseren vaak vruchtbaarheid en bescherming, ieder uniek. Prijzen va:
€ 149,00
Table Lamp Palm Tree Small
Table Lamp Palm Tree Small
Een prachtige elegante palmboom lamp, die onmiddellijk een tropisch effect geeft, kan niet ontbreken in een echt boho interieur. Er is ook een grotere vloerlamp in de model, prijzen va:
€ 285,00
Taj Zelliges Star Butter
Taj Zelliges Star Butter
Onze Zeliges tafels worden op een heel bijzondere manier gemaakt. Er wordt een prachtig mozaïek gelegd. Ze zijn verkrijgbaar in 2 kleuren, wit en zwart.
€ 385,00