4-5 februari 2024

BIEN innovation

beauty brains & balls for brands and retailers

Contact

www.bieninnovation.nl
duetz@bieninnovation.nl
Groenhoedenveem 22
1019BL Amsterdam Nederland
0031(0)654795460

B2B Sales
BIEN innovation
www.bieninnovation.nl
duetz@bieninnovation.nl
Sabien Duetz
0031(0)654795460

Over ons

BIEN is een merk, marketing- en conceptbureau dat merken weer terugstopt in zichzelf en in verbinding brengt met de wereld om zich heen.
Wij geloven dat, als je uitgaat van je eigen kracht en hetgeen waar je in gelooft, je pas een sterk merk kunt zijn. Deze kracht vertalen wij samen met onze klanten naar alles wat ze doen en voor wie ze het doen.
Dat doen wij met een enorme gedrevenheid en liefde voor mensen en merken. We houden van mooie en kwalitatieve dingen maken met een beetje ballen en denken ook even goed na en zijn daarbij super commercieel.

We zijn machers
We bedenken het samen, wij werken het uit maar maken het ook. Het merk wordt op scherp gezet, vertaald naar concrete commerciƫle concepten van A tot Z. De merkidentiteit voor zowel de ruimte, de producten en de communicatie.

Onze stijl?
Inspirerend maar we zoeken ook het randje op om zaken scherp te krijgen, om zo een heel heldere kern neer te zetten. Als de basis goed is volgt de rest vanzelf.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Rotterdam Tourist information Central Station
Rotterdam Tourist information Central Station
The smallest and most difficult shop we ever developed. but now selling very well and known for its Rotterdam design products