5-6 september 2021

LFK magazine

LFK magazine is een Nederlands magazine met een boekgevoel. We geven een stem aan mensen die zich richten op het welzijn van de aarde en al haar bewoners.

Standnummer G.289

Contact

www.lfkmagazine.nl
contact@lfkmagazine.nl
Workumstraat 21
8244 EJ Lelystad Nederland
0637409417

B2B Sales
LFK magazine
www.lfkmagazine.nl
contact@lfkmagazine.nl
Yfke Metz
0637409417

Over ons

LFK magazine is een Nederlands magazine met een boekgevoel. Rust, Eenvoud en Natuur zijn onze pijlers. We richten ons op het wonen en werken in Nederland en het zijn in onze mooie natuur.

LFK heeft een unieke bladformule met een mix van leefstijl, kunst en verdiepende verhalen. In plaats van de laatste trends, volgen we de natuur en haar wisselende seizoenen. Bij elke editie werken we rondom een thema.

Verbinden zien wij als onze belangrijkste taak. Keer op keer ondervinden we hoe we hierdoor vooruitkomen. We geven een stem aan mensen die zich richten op het welzijn van de aarde en al haar bewoners. Dit doen we door eerlijke verhalen en mooie (duurzame) initiatieven onder de aandacht te brengen.

Ons magazine verschijnt vier keer per jaar en is vrij van advertenties. We zijn onafhankelijk en publiceren zonder tussenkomst van een uitgever. Hiermee creƫren we onze vrijheid.

Categorieƫn
Stationery & Boeken