4-5 september 2022

BEZISA

Handmade. Natural. Ethical.

Contact

www.bezisa.com/
info@bezisa.com
Sneekermeer 10
3446 JN Woerden Nederland
0629179704

Over ons

In de natuur vinden mensen rust. Dat is wat BEZISA wil bereiken met de designs voor baby’s. In een wereld waar alles te koop is en waar we dagelijks overprikkeld worden hoop ik / hopen wij iets te bieden wat aanzet tot een stapje terug en tot verbinding met elkaar.
Neem de tijd om iets te bekijken, te bestuderen, te genieten en te luisteren naar het serene geluid van het hout.

BEZISA is klein begonnen, maar groter geworden door groot te dromen. Voor (mijn) kinderen wil ik een voorbeeld zijn in hoe je van niets iets kunt maken. Dat je mag vallen en op staan. Dat je vooral mag genieten van de (leer) weg die je aflegt. Maar ook vooral dat er meer is dan werk, keuzes, online werelden en luxe.

Alles wat je ziet is geïnspireerd op de natuur. De materialen, de kleuren en figuren. Ik hou van design. Strakke vormen en perfectie. De liefde voor mens en natuur moet voelbaar zijn.

Janneke woont en werkt in Woerden. Zij is moeder van 3 kinderen (Isa 11, Bente 9 en Ole van 6 jaar) en Jorien woont in Maarn en is moeder van 2 kinderen (Abel 4 en Bente 2 jaar). Onze droom is de naamsbekendheid van BEZISA te vergroten, meer mensen kennis te laten maken met de serene producten en een perfecte combinatie te creëren tussen ons werk, gezin, sport en gezelligheid.