3-4 april 2022

Burel Factory

Contact

www.burelfactory.com
info@burelfactory.com
Amieiros Verdes
6260-028 Manteigas Portugal
+351 914 322 686

Over ons

Burel Factory is een merk geboren in Serra da Estrela, de meest bergachtige regio van Portugal, met de missie om een voorouderlijk erfgoed nieuw leven in te blazen.
Burel is de meest typische stof van dit gebied, gemaakt van 100% wol, geweven en getrommeld, met grote weerstand en veelzijdigheid, maar tegelijkertijd volledig biologisch. Een oude stof die vroeger door herders werd gebruikt om hen te beschermen tegen barre weersomstandigheden.
Het merk ontstond om het een nieuwe leidraad te geven en begon zijn geschiedenis door een gesloten wolfabriek te redden en alle originele machines en mensen te behouden. Het was ook nodig om te innoveren in ontwerp en kleur, samen te werken met ontwerpers en nieuwe hoofdstukken te schrijven op het gebied van mode, woninginrichting, architectuur en interieurontwerp.
Nu presenteren we voor het eerst onze geschiedenis op ShowUp en brengen we je onze lijn van huisdecoratie met kleurrijke plaids en kussens; en mode met praktische tassen, accessoires, zachte sjaals en sjaals.