4-5 september 2022

Infodok

Boeken die verwonderen.

Standnummer B.113

Over ons

Infodok, dat zijn boeken die verwonderen. Met veel aandacht voor inhoud en vormgeving. Fictie voor de eerste lezers tot en met young adult, met een focus op auteurs uit eigen taalgebied. Non-fictie met een bijzondere, speelse invalshoek. En prachtige prentenboeken voor de hele familie.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

De rijke uren van Jacominus Gainsborough
De rijke uren van Jacominus Gainsborough
In twaalf scènes vertelt Rébecca Dautremer het verhaal van Jacominus Gainsborough. Kleine dingen, grote momenten, vreugde, verdriet, twijfels, beproevingen...
€ 19,99
Middag
Middag
Rébecca Dautremer nodigt ons uit om een wandeling te maken door de bladzijden van dit unieke boek, dit papieren kunstwerk met zijn uitzonderlijke, precieze uitsnedes.
€ 45,00
Een huis vol lekkers
Een huis vol lekkers
Een boek gevuld met 15 recepten om samen van te smullen. Een huis vol lekkers is een origineel receptenboek voor kinderen. Ze maken kennis met gerechten van over de hele wereld.
€ 16,99
Verlegen vliertje
Verlegen vliertje
Vliertje is een erg verlegen konijn en woont in een verlaten brievenbus. Buiten is er zoveel lawaai van spelende kinderen, de bomen doemen op als monsters en de regen klettert en klatert op haar huisje. Vliertje vindt het veel fijner om binnen te blijven.
€ 17,99
Hey baby, kijk!
Hey baby, kijk!
Prikkel je baby’s oogjes met vertederende zwart-wit prenten en knuffel mee met de dieren in dit boek. Baby’s houden van boekjes. Vooral als jij ze voorleest. Ze genieten van je stem, je schoot, je geur…
€ 12,99
Expeditie natuur
Expeditie natuur
Dankzij dit boek met 52 zoektochten trek je er elke week van het jaar op uit in het groen. Ga samen op sporensafari, zoek gruwelijk vieze dingen tijdens de jakkiebakkietocht of organiseer een druk-op-de-knoptocht.
€ 15,99