4-5 september 2022

Elma van Vliet

De mooiste cadeaus en invulboeken

Standnummer B.113

Contact

Over ons

Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Boeken die zijn uitgegroeid tot klassiekers die wereldwijd hun weg hebben gevonden naar de harten van miljoenen mensen. Elma gelooft dat verbinding met jezelf en anderen de sleutel is tot geluk. Haar boeken en spellen staan bekend om de mooie, eenvoudige vormgeving en inspirerende vragen die de kern raken.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Elma, vertel eens
Elma, vertel eens
Wereldwijd inspireerde ze meer dan 4 miljoen mensen om zich te verbinden met zichzelf en met elkaar. Elma, Vertel Eens is het vaak grappige, soms ontroerende verhaal van een vrouw die al doende leert.
€ 21,50
Dankbaarheid dagboek
Dankbaarheid dagboek
Gun je jezelf meer dankbaarheid maar weet je niet hoe dat aan te pakken? Dit dagboek helpt je om blij te zijn met wie je bent en wat je hebt.
€ 18,50
Blijdschap dagboek
Blijdschap dagboek
Wil je volop genieten? Het leven vieren, wat de dag je ook brengt? Dit dagboek helpt je bewust te worden van al het moois om je heen en vaker te lachen en blij te zijn.
€ 18,50
Zelfliefde dagboek
Zelfliefde dagboek
Wil je je zelfliefde een boost geven, maar weet je niet hoe? Of waar je moet beginnen? Dit dagboek nodigt je uit om jezelf beter te leren kennen en meer van jezelf te houden.
€ 18,50
Groei dagboek
Groei dagboek
Wil je jezelf verder ontwikkelen, maar weet je niet hoe? Of waar je moet beginnen? Dit dagboek nodigt je uit om je bewust te worden van je dromen en naar ze toe te groeien.
€ 18,50