4-5 september 2022

Omdenken

Op een andere manier met problemen omgaan.

Contact

Over ons

Omdenken Uitgeverij geeft de boeken van grondlegger en auteur Berthold Gunster uit. Hij schreef inmiddels meerdere bestsellers over Omdenken, een manier van denken en doen, waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en onderzoekt wat je daarmee zou kunnen. Omdenken benadert een probleem als ruwe energie; frustratie die zijn vorm nog niet gevonden heeft. Je gebruikt de energie van het probleem voor iets nieuws. Dit gedachtegoed komt terug in alle boeken: van de inspirerende cadeauboekjes van 5 euro tot de meer theoretische boeken over onderwerpen als relaties en opvoeden.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Omdenken
Omdenken
Omdenken gaat om het aanpassen van het denken in beperkingen naar denken in mogelijkheden. Het boekje Ja-maar ... Omdenken, laat je in een notendop zien wat omdenken betekent en hoe je dat precies doet.
€ 5,00
Omdenken in opvoeding
Omdenken in opvoeding
Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in de opvoeding. Een boek voor iedereen die privé of in het werk met kinderen te maken krijgt.
€ 5,00
Omdenken in communicatie
Omdenken in communicatie
Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in allerlei situaties: op het werk, binnen de familie, met kinderen en in liefdesrelaties.
€ 5,00
Zoals verwacht loopt alles anders
Zoals verwacht loopt alles anders
Een handleiding waarmee je een probleem kunt laten verdwijnen of (in sommige gevallen) kunt omdenken. Stap voor stap laat het zien hoe je elk probleem op een constructieve manier kunt aanpakken.
€ 22,50
Lastige kinderen? Heb jij even geluk
Lastige kinderen? Heb jij even geluk
Kinderen? Stop met ze op te voeden. Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou-moeten-zijn. Van een probleem een ramp maken. Denk het om!
€ 22,50
Switch
Switch
Dit ontregelende gezelschapsspel is anders dan anders: elke paar minuten speel je namelijk een volledig nieuw spel. Het is dus een kwestie van switchen. Om te winnen heb je niet alleen creativiteit en denkvermogen nodig, maar ook improvisatietalent.
€ 25,00