4-5 september 2022

De Eenhoorn

Er mag buiten de lijntjes worden gekleurd...

Contact

B2B Sales
New Book Collective
www.newbookcollective.com
verkoop@newbookcollective.com
+31 (0)20 2260 238

Over ons

De Eenhoorn geeft voornamelijk kwalitatieve kinder- en jeugdboeken uit, in een waaier aan genres: kartonboeken, prentenboeken, boeken voor beginnende lezers, poëziebundels, fictie en non-fictie voor kinderen van 7 tot 15 jaar, young adults en geschenkboeken voor volwassenen. Daarvoor wordt samengewerkt met meer dan 150 auteurs en illustratoren uit binnen- en buitenland.

Highlights uit de collectie

Getoonde prijzen zijn winkeladviesprijzen

Alice in Wonderland
Alice in Wonderland
Valeria Docampo's herinterpretatie van Alice in Wonderland brengt dit absurdistische verhaal helemaal tot leven. Maak (opnieuw) kennis met het gehaaste konijn, de waterpijprokende rups, de gekke hoedenmaker en de Hartenkoningin.
€ 29,95
Assepoester
Assepoester
Het romantische verhaal van Assepoester verteld in bijzondere beelden en met een luxueuze vormgeving!
€ 15,95
Prinses Arabella in het museum
Prinses Arabella in het museum
Dit prentenboek toont dat ook kleuters van kunst kunnen genieten. Prinses Arabella en haar vrienden gaan naar het Arabellamuseum.
€ 16,95
Prinses Arabella en de Sint
Prinses Arabella en de Sint
Het is bijna Sinterklaas en prinses Arabella wil maar één ding. 'Ik wil Sinterklaas voor Sinterklaas!' roept ze. Op een vroege ochtend haalt het vliegtuig van de koning de Sint op.
€ 15,95
Prinses Arabella gaat naar school
Prinses Arabella gaat naar school
De parmantige prinses moet voor het eerst naar school. Arabella moet niet alleen leren lezen en tellen, ze moet ook leren buigen en lopen als een prinses. Dat is erg vermoeiend en lijkt niet altijd zinvol.
€ 15,95
Onderwater tekenen, krabbelen en kleuren met Carll Cneut
Onderwater tekenen, krabbelen en kleuren met Carll Cneut
Een verbluffend tekenboek dat zowel kinderen als volwassenen zal verrassen. Geef de waterdieren in dit boek kleur en vorm, vervolledig ze, teken hun wereld. Je mag kleuren, schilderen en krijten.
€ 18,95