4-5 september 2022

Silaiwali

A Stitch Against Waste. A Stitch For Freedom.

Contact

www.fairitems.nl
info@fairitems.nl
Amsterdam Holland
+31653124984

B2B Sales
Fairitems
www.fairitems.nl
info@fairitems.nl
Jane Veenstra
+31653124984

Over ons

Fairitems is importeur/distributeur van fairtrade en/of duurzame producten met een showroom op de TradeMart in Utrecht.
Onze missie noemen wij 'double happiness' een kreet die de meeste van onze producenten inmiddels kennen en ook gebruiken in onze communicatie. Wat houdt 'double happiness' in? Ervoor zorgen dat door jouw toedoen, jouw handelen er mensen zijn die je een beter of gelukkiger bestaan kan geven. Mensen die het heel hard nodig hebben. Zo maak je het leven van hardwerkende artisans een stukje leefbaarder, een stukje mooier. Als jij het goed hebt, dan mag je toch ook wel iets voor een ander doen? En dit is waar het om gaat en dit is onze missie: dubbel geluk!
En alle beetje helpen hierbij, elke druppel op de gloeiende plaat is er een. Zonder deze druppels is er namelijk helemaal niets. Door het kopen van een Fairitems product weet je dat het fairtrade, duurzaam en ethisch verantwoord is.

Wij zijn exclusieve importeur van de Silaiwali Dolls. Gemaakt door vluchteling vrouwen uit Afghanistan die nu in India een nieuw bestaan opbouwen geholpen door UNHCR. De dolls en kleding worden met de hand gemaakt van restanten textiel uit de Fast Fashion Industry. Elke doll wordt geleverd in een kartonnen gift box met matrasje, kussen en sprei. Aan elke pop hangt een tag met QR code met filmpje over dit mooie project.

Categorie├źn
Kids
Gadgets & Gifts
Fair Trade