4-5 februari 2024

BloomsBox Flowers & Fragrance

Contact

www.bloomsoutofthebox.nl
hallo@bloomsoutofthebox.nl
Rijksstraatweg 9
3545 NA Utrecht Nederland
06-50648121

Over ons

Sinds drie jaar maken Simon Speelman en Erna Ebbinge met Blooms out of the Box een groen en origineel cadeautje dat ook nog eens gemakkelijk per post te versturen is: de BloomsBox! Een wijnkistje, in dit geval niet gevuld met wijn, maar met droogbloemen! De BloomsBox is zowel de (verzend)verpakking als de vaas voor de bloemen. Het werkt heel simpel: na ontvangst schuif je het deksel van de Box, haalt het boeket (en de wenskaart met persoonlijke boodschap) er uit en schuift het deksel terug in de Box. De bloemen steek je nu door de gaatjes in het deksel en.... genieten maar van je eigen veldje vol bloemen!

Behalve met droogbloemen is de BloomsBox ook verkrijgbaar met droogbloemen en geurolie! Het flesje natuurlijke geurolie hangt eveneens in het deksel, de geurstokjes die vervolgens de heerlijke bloemengeur verspreiden steken net als de bloemen uit het deksel en vallen daardoor niet op. De geur geeft helemaal het gevoel dat je in een heerlijk, zomers bloemenveld staat!

We vinden het belangrijk om bij te dragen aan een groenere wereld. We gebruiken daarom zo weinig mogelijk materialen en kiezen bij onze materiaalkeuze altijd voor het meest duurzame, groenste alternatief. De BloomsBox is niet voor niks zowel de verzendverpakking als de vaas; zo besparen we op onnodige extra verpakkingsmaterialen voor het verzenden. De (beperkte) carbon footprint van de Box compenseren we door het aanplanten van bamboe in Oeganda.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk op sociaal gebied waar mogelijk iets te betekenen voor onze omgeving. We werken samen met twee sociale werkvoorzieningen in Utrecht. De bloemen in de BloomsBox zijn zorgvuldig geselecteerd en tot een boeket verwerkt door collega's van deze werkbedrijven.